A Take-Two is szép negyedévet zárt

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 6.
  • Biznisz
Link másolása
A Take-Two is közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, amelyből kiderült, a Grand Theft Auto V még mindig szépen tejel, és a Battleborn kudarca sem vágta földhöz a kiadót.

A június 30-án véget ért pénzügyi negyedév során a Take-Two bevételei 13 százalékkal, 311,6 millió dollárra nőttek a tavalyi év hasonló időszakához (275,3 millió) képest. A Grand Theft Auto V, a GTA Online és az NBA 2K16 még mindig szépen teljesít, noha a kiadó vezérigazgatója, Strauss Zelnick a befektetőknek elismerte, a Battleborn a várakozások alatt szerepelt.

A digitális eladások 172,1 millió dollárt hoztak a cég számára, tavaly ez a szám még 154 millió dollár volt. A DLC-kből és mikrotranzakciókból még mindig sok pénzt összeszed a vállalat - nem is keveset: 18 százalékkal többet, mint tavaly. A Take-Two teljes bevételének immáron 31 százaléka folyik be innen. A GTA Online például rekordot döntött az elmúlt negyedévben, de Zelnickék pontos számokkal nem szolgáltak.

Ahogy arról beszámoltunk, az XCOM 2 konzolos verziói csak szeptember 30-án érkeznek. Érdekesség, hogy a Civilization-sorozat darabjaiból immáron 35 millió egységet szállítottak le.

A kiadó végül elhintette, hogy a Rockstar Games keményen dolgozik a következő projektjein, melyek az ígéretek szerint "hamarosan" be is mutatkoznak a nagyközönség előtt.

4.
4.
#3: Jöhetne, akkor belevetném magam. Habár a CTT-ben nagyon bejött, mégsem vettem meg :S
3.
3.
DON GONDOCS
#2: Szóval ezis f2p lesz :D
2.
2.
Fooxfire
#1: Én pont tegnap töltöttem le újra. Kiváló játék, tökéletes mennyiségű tartalom és feloldható cuccok (kb 2 éve kéne hogy kivigyem a lore-t) csak kevás a pálya meg a játékos :/ De elvileg most ügyködnek valamit a játékkal kapcsolatban
1.
1.
DON GONDOCS
Pedig a Battleborn nagyon jó játék csak több pálya nem ártott volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...