A Capcom még nem mondott le a Deep Downról

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 9.
  • Hír
Van, amit soha nem lehet elfelejteni. Így volt ez a PS4 bejelentésekor bemutatott szerepjáték, a Deep Down esetében is. Sajna a játék fejlesztése nem ment simán, de még mindig van esély arra, hogy valamikor megjelenik.

A legutolsó hivatalos álláspont még 2015 februárjában született a Deep Downról. Tudjuk, hogy a játék komoly koncepcióváltáson esett át, ám azóta a Capcom vajmi keveset kommunikált a szerepjátékról - se kép, se videó, de még egy árva infómorzsa sincs róla.

Onnan tudjuk, hogy a projekt még életben van, hogy a kiadó nemrégiben meghosszabbította a PlayStation 4-exkluzív védjegyét az Egyesült Államok illetékes hivatalánál. Ez annyit jelent, hogy a márka és a hozzá kapcsolódó összes jog még hat hónapig biztosan a japánoké marad.

Ez már az ötödik ilyen hosszabbítási kérelem, így nagyon úgy tűnik, hogy a projekt még életben van.

Reméljük, a közeljövőben valamilyen biztató dolgot hallhatunk a Deep Downról, hiszen roppant ígéretes játékként ismertük meg. Leghamarabb talán a Gamescomon kerül elő.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
6.
Tokodboy
Valamit kell mutatni a PS4 neoval. Lehet ez lesz az.
5.
Raam989
Én nagyon reménykedtem benne, hogy ez egy olyasmi játék lesz, mintha a warframe-et összekeverték volna a dark souls-al. Egy DS szerű co-op dark fantasy, grindeléssel, fejlesztéssel és folyamatosan bővülő tartalommal... De szerintem ebből nem lesz semmi, már aggasztóan nagy a csend...
4.
leviske
A Dark Souls egy bevált recept. Arra pedig már a bejelentéskor eléggé hajazott a játék.

Kíváncsi volnék, hogy mit kell ezen még koncepciót váltani.
3.
Dreadlox
Capcom sztem az új resit is el fogja baszni, van egy olyan sanda gyanum, de ne legyen igazam.
2.
Stranger
Nem baj, jól jött anno átverni az embereket.
1.
McDuff
vmelyik nap gondoltam erre a játékra, de már a neve se jutott eszembe,annyira eltűnt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...