Visszatért a Transformers: Fall of Cybertron

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A Marvel: Ultimate Alliance két része után a Transformers: Fall of Cybertron is megkapta a maga PS4-es és Xbox One-os portját. A megjelenés meglepő módon nem kapott túl nagy hírverést.

A Transformers: Fall of Cybertron szinte napra pontosan négy évvel ezelőtt jelent meg, mi pedig kedveltük is, szóval ha eddig kimaradt, csak ajánlani tudjuk a frissen megjelent PS4-es és Xbox One-os változat beszerzését. A többieknek nem annyira, a viszonylag csendben megejtett premier is azt sejteti, hogy a portok nem sok újdonságot hoztak magukkal.

Az Activision nagyüzemi portolásának előző állomása a Marvel: Ultimate Alliance két részének visszahozása volt, lényegében akkor vált biztossá, hogy a Fall of Cybertront is átírják az új konzolokra - ezekről a portokról ugyanis egyszerre kezdtek el pletykálni. A játék egyébként a multiplayer módot is támogatja, még multis DLC-k is járnak hozzá.

A PS4-es változat itt, az Xbox One-os pedig itt érhető el - előbbi valamiért olcsóbb 2500 forinttal.

8.
8.
roli33
Talán célszerű lett volna a War for Cybertronnal kezdeni, ha már kiadják újra.
7.
7.
RedAlert
Ez jó hír, ha akciós lesz beszerzem. :)
6.
6.
crytek
#2: Mit hány éves? Most jött ki PS4-re és Xbox onera.
Kutyát nem érdekli főleg nem a kiadót ,hogy korábban már kijött ez hajsűtővasra is. ÚJ GAME ps4-re és XBOX ONE-ra ennyi hülyék lennének nem teljes áron adni.
Akinek kell úgyis megveszi.
5.
5.
#4: 11 még csak-csak, de 15 az már tényleg sok. Ezért jó az angol acc még mindig PSN-en :) Ott tényleg 30 font, és ebből amúgy mindig lemegy 1-2 hónap múlva lesz valami akció, akrácsak Resident Evil 6-nál ami 16 fonttal indult, majd 9,5-ért volt nemsokára, csak várni kellett kicsit.
4.
4.
elgeri
#3: 30 font kb. 11e Ft. Az XBOX-ra, magyar áruházban 15e Ft.
Az már majdnem a teljes ár :)
3.
3.
#2: A 30 font nem teljes ar azert, amugy a jatek isten, mennyit toltam ps3-mon! Erre is megveszem majd learazaskor!
2.
2.
elgeri
Konkrétan nem ismerem a játékot, de megnéztem a store-ban, és meglepődve láttam, hogy teljes áron árulják.
Szerintem az ilyen felújított / átportolt alkotásoknak csak nyomott áron lenne értelme. Mégiscsak egy sok éves játékról van szó :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...