Többé már nem PS4-exkluzív a Rime

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Jó régóta várunk már a Tequila Works új játékára, amely csak valamikor 2017-ben érkezik. A fejlesztők megerősítették, hogy a Sonyval kötött megállapodásnak vége, így más platformokra is megjelenhet puzzle-elemekkel megspékelt kaland.

A Rime-ot még 2013-ban jelentette be a Tequila Works, de volt idő, amikor azt hittük, a játékot törölték. Szerencsére ez nincs így, sőt mi több, most már azt is tudjuk, hogy 2017 folyamán érkezik a fejtörőkre kihegyezett nyitott világú kalandjáték.

Még márciusban jelentették be, hogy a Sony leveszi kezét a projektről, és a jogok visszaszállnak a fejlesztőkre. Friss hír, hogy immáron két kisebb kiadó, a Grey Box és a Six Foot bábáskodik a Rime felett - ez pedig azt jelenti, amit már korábban is sejtettünk: a játék multiplatform lesz.

A készítők 2017 elején jelentik be a pontos platformokat friss látnivalók mellett, és még ugyanabban az évben ki is fogják adni a játékot.

6.
6.
Yanez
De jó, hogy nem lett törölve! Imádom az ilyen fajta játékokat, így kivárni sem lesz annyira könnyű feladat. :)
5.
5.
Gykrizsi
#4: Persze, bár szerintem pénzért bármit megkapsz :) Persze a játék jól nézet ki, lehet, hogy csak a két fél nem volt közös nevezőn, ezért borult a dolog.
4.
4.
delphijos
#2: Azért ha volt szerződés, az se úgy megy hogy gondolnak egyet és "visszaveszik" a jogokat ha a másik nem akarja. Bár én pusztán ebből nem vonnék le következtetéseket hogy maga a játék milyen.
3.
3.
kamgecam
Ez jó hír, mármint az hogy nem törölték a projektet.Nekem nagyon bejött trailer-ek alapján.
2.
2.
Gykrizsi
#1: Máshol azért nem így volt leírva. Ahol én olvastam, ott úgy volt leírva, hogy a TW vette vissza a jogokat a Sonytól, ami azért nem ugyan az. Kérdéses, hogy mi az igazság.
1.
1.
Hunszi
Hát...ha a Sony levette a kezét a projektről az azért jelent valamit, ritkaság, hogy egy cég önként lemond az exkluzivításról már a megjelenés előtt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...