Gwent: The Witcher Card Game - csúszik a zárt béta

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 11.
  • Csúszás
Link másolása
Nem minden fenékig tejfel a CD Projekt RED-nél sem: a közelgő kártyajátékért felelős csapat sajnálkozva jelentette be, hogy egy hónapot csúszik a Gwent zárt bétatesztje. Októbernél korábban tutira nem próbálhatjuk ki az anyagot.

A korábbi tervek szerint szeptember végén rajtolt volna el a Gwent: The Witcher Card Game zárt bétatesztje, ám a fejlesztők bejelentették, hogy több időre van szükségük a korai verzió befejezéséhez.

A lengyelek az első benyomás fontosságát hangsúlyozták a döntés meghozatalánál, így csak akkor adják közre a kártyajátékot, ha már abban "minden készen áll". Mint írják, egy jó játék elkészítése sokkal fontosabb számukra a határidők betartásánál. Mégis, néhány játékosnak nem tetszik a csúszás, amiért elnézést kérnek.

A zárt bétateszt dátuma tehát október 25-re változott - még mindig nem késő regisztrálni rá. A jelentkezőket lépcsőzetesen hívják be.

A végleges verzió PC-re, mobilokra, Xbox One-ra és PS4-re is napvilágot lát. Még a konzolos cross-play is elképzelhető.

3.
3.
LAZLOW20
#2: Én most készülök a negyedik végigjátszásra,mert eddig sajnos a gwent-et nem nagyon nyomtam. A témához hozzászolva pedig csak annyit,hogy inkább jöjjön késöbb csak legyen kész.
2.
2.
CitromH
Witcher3 első végigjátszásnál egy gwentet toltam, és hidegen hagyott. Másodikra viszont nem akartam hanyagolni, és 2-3 meccs után beszippantott :) Nagyon jó kis kártyajáték lett.
1.
1.
Gykrizsi
Sajnálom, mert nagyon vártam, de az egy hónap nem olyan vészes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...