Hónap végén jön a The Witcher 3 - GOTY

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A CD Projekt RED hivatalosan is megerősítette, hogy augusztus 30-án érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt minden eddig megjelent DLC-jét tartalmazó Game of the Year-kiadása.

A CD Projekt RED megerősítette, hogy augusztus 30-án jelenik meg a The Witcher 3: Wild Hunt minden eddig megjelent DLC-t is tartalmazó teljes csomagja, a Game of the Year-kiadás. Vagyis az alapjátékhoz megjelent 16 ingyenes kiegészítés mellett a Hearts of Stone és a Blood and Wine is a csomag része lesz. A pakk 50 dollárba fog kerülni, és PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető majd el.

23.
23.
Ooorky
Nekem 128 óra volt közepesen, gwent-et csak a végjátékban vettem elő, full-ba toltam alchemy-t + egy sárga skill, hogy light cucc-ban extra critical damage.
Mocsok sok hp-m volt, B&W-van pedig összeraktam a Manticore Witcher gear-t (eggyel többször használható minden alkímia cucc és a bombákra is hat a bónusz kritikus), megrunáztam, hogy light legyen...
3 decoction volt konstans bekapcsolva + alchemy mutáció ami plusz sebzést ad a toxicity-tól függően (a fenti miatt min. 158%).
Kérdőjelekkel nem foglalkoztam, craft-olós cuccok kb. felét szedtem össze, valamit hagyni kell a new game + ra is :D
22.
22.
ollie92
#21: Komolyan nemtudom.... ja amúgy a főzetek kurva hasznosak !!!
Easyn semmi kihívás, egész játékot k÷zepes szinten toltam, voltak szörnycsaták, amik 20 percig is elhúzódhattak. Sok főzetet (amiket használtam) kimaxoltam 3. szintre, bombákat ugyanúgy !
21.
21.
Henry82
#20: Eppen ezert nem ertem, hogy neked hogy sikerult ilyen rovid ido alatt. Legkonnyebb fokozaton szinte soha nem halok meg, fozetekkel nem foglalkozom, mert nem erdekel a dolog, igy novenyeket sem gyujtok, alig lootolok, mert a kuldetesek ugyis nyomjak a jo cuccokat, nem kell szinte vennem, szetszednem semmit. Csak vegignzomom az osszes parbeszedet, felfedezek minden teruletet, megolok minden ellenfelet es csinalom az osszes kuldetest es igy jarok 24%-nal 59 ora alatt.
20.
20.
ollie92
#19: #14

Nem pont az, hogy lassan, sokszor gyalog is bandukoltam.
MINDEN lehetséges párbeszédet megfigyeltem és döntöttem.
Amiket rühelltem azok az ökölvívó versenyek a vége felé Skelligén.
Iszoynat szar az ökölharc benne, aztán kidolgoztam a üss hátrálj üss stratégiát és mindekit lezúztam. Még a buzi vízen lévő kérdőjeleket is felfedeztem, megszedtem magam, majd szépem eladtam a kardokat, felszerelést.

Ami még gagyi volt benne, a jutalamazás. Például lvl 20 vagy...

Találsz egy ládát ami tele van low 11-es szintű fegyverrel, meg felszereléssel, vagy pedig mindjárt lvl 30 amire még várhatsz és tartogathatod. Ezéert ugorttam neki és megtaláltam az összes Witcher iskola felszerelését. A macska a kedvencem mert könnyű, majd a HoS dlc-ben a rúnással felnyomtam, hogy nehézpáncélnak hasson. Minden kis faluba betértem, minden plakátot meglestem.
Barlangok, stb... fogalmam sincs mit lehetne 100 után benne szenvedni.

Próbáltam különböző mághákat, de kedvencem a fele harc, fele mágia, abból is az IGNI, picsába fél nap elmehetne, annyi mindent lehet benne.. 50dodó semmi az ilyen játékért. RoTR is majdnem ennyi azt meg kidobod 6 óra után.
19.
19.
Vincenzo
#6: Nekem a két kiegészítővel együtt több mint 500 órám van benne. Szal ez teljesen attól függ, hogy hogyan játszik az ember. És nem azért van benne ennyi időm, mert béna vagyok és nem tudom mikor mit kell csinálni...
15.
15.
Henry82
#8: En kifejezetten nem csipem az RPG-ket, de ebben megtetszett valami, megvettem 576-ban 4e-ert es eletem egyik legjobb jatekat kaptam, kb 3-4 normal jateknyi tartalommal, minden percet imadom. Ha tudtam volna mennyire jo, teljes aron is megvettem volna, ez tenyleg minden fillert meger, ahogy lentebb irtak. Szerintem ne habozz, ennel nem lehet 50 dollart jobban elkolteni.
14.
14.
Henry82
#6: Nem tudom hogy csinaltad, en majdnem 60 ora alatt 20%-nal jarok es legkonnyebb fokozaton nyomom, ugyhogy nem akadok el sehol, egymas utan csinalom a kuldeteseket. Ez valami speed rush volt, minden parbeszedet elnyomtal?
12.
12.
user101
Ez a GOG árai alapján egy 6.5 eurós a Steam-en viszont 25 eurós áresés, és akkor álljon itt a reklám kedvéért :) a cdgalxis-on berendelhető GOTY változat 38 eurót tesz ki, szóval ott van egy 12 eurós árelőny... Persze PC és GOG, de a konzolos változatok is csak 47,5-re jönnek ki.

Konklúzió: annak aki még nem szerezte be és egy kicsit is a zsánere a műfaj, ez most egy jó lehetőség!
11.
11.
kopic
#9: Te mar csak tudod "Mr.Mindenjatekot5dollarertveszekmeg".
10.
10.
kopic
Es mindezt 50 zoldhasuert ! Hatalmas respekt ismet a CDPR-nek ! Tanulhatna toluk az osszes pénzéhes kiadó.
9.
9.
crytek
#2: Türelem egyszer ez is lesz....
8.
8.
Yanez
#7: Azert nekem sem eri meg barmire penzt kidobni. Pl a Bloodborne-al azt hittem megeri, es befizettem ra. Jo par ora jatek es probalkozas utan torolnom kellett, mert egyaltalan nem tetszett. Pedig en hulye hanyszor mondtam mar, hogy az rpg nem nekem valo, igaz a BB eseteben nem a mufajjal volt bajom.

Igy vagy ugy, most mar nem kockaztatok az rpg-kel, es inkabb olcsobban veszem meg, hogy aztan ne mondjam magamnak mekkora marha vagyok, mert hidd el haver, 50 dodo itt is penz!
7.
7.
ollie92
#5: Yanez, kint vagy USA-ban és vered a nyálad 50 dodó miatt ??? Ott ahol még legálisan is pár óra alatt megkeresed, nem mint itt, ahol 1-2 nap.
6.
6.
ollie92
#1: Én nagy Witcher fan vagyok, de a W3 + DLCket 120 órán belül kimaxoltam.
MIndent láttam, mindent felfedeztem, minden szörnyet leöltem, minden mellék illetve főküldetést befejeztem. 200óra abszurd, Fallout4-et is cca 80-90 óra alatt kimaxoltam,de a Witcher 3 nyomába sem ér....
5.
5.
Yanez
#3: PS4 US store-rol beszelek. 50 dolcsi.

PaprikasKrumpli: Nem kamuztam!
4.
4.
PaprikaJancsi
3.
3.
Codehook1337
#2: Te mirol beszelsz :Dddd hetek ota 3990 pc re es 6990 konzolokra 576ba es tobb uzletbe is.
2.
2.
Yanez
#1: En eddig vartam, es akkor talan meg varok tovabb egy jo kis learazasra. Elkepeszto, de kb 4-szer(!) mulasztottam el az 50% off-ot! Most pedig, amikor mar csakazertis mindennap figyelek, semmi. :( S ez igy megy kb 2-3 honapja.
1.
1.
DarkLord
Aki eddig várt az csapjon le rá, 200 órát tuti el lesz vele . Minden percét/ fillérét megéri.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...