GC 2016: Mindent az egyben kiadást kap a Destiny

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Activision és a Bungie tegnap megerősítette, hogy a Rise of Iron kiegészítővel egyszerre mutatkozik be a Destiny: The Collection. A gyűjtemény az eddig megjelent összes tartalmat magába foglalja.

Szeptember végén jelenik meg a Destiny következő kiegészítője, a Rise of Iron, ami mellett a Bungie és az Activision egy mindent az egyben csomagot is piacra fog dobni.

A Destiny: The Collection ugyanis 50 fontos árcédulája ellenére igazán tartalmas kiadásnak ígérkezik, hiszen az alapjáték mellett megtaláljuk benne az eddig megjelent összes DLC-t és nagyobb kiegészítőt, vagyis a The Dark Below-t, a House of Wolvest, a The Taken Kinget és a Rise of Iront is, amit így nem kell majd külön megvennünk.

A kiadó a kollekció bemutatása mellett azt is megerősítette, hogy január 31-ig tart majd egy digitális upgrade programjuk, aminek keretén belül a PlayStation 3-as és Xbox 360-as The Taken King-játékosok kedvezményesen, 40 dolláros áron válthatnak a PS4-es és Xbox One-os Destiny: The Collectionre.

8.
8.
Just S
Nekem külön az xbox store-ba nem elérhető az iron lord se a destiny honlapján valamiért.. :/ Remélem ez változni fog meg szomorú lennék ha emiatt nem kapnám a pre order extrákat.
7.
7.
#3: Egyedül szerintem nincs értelme. Én úgy voltam vele hogy igen, de 1 hétig tartott úgy. Kicsivel később megint belenéztem, de már multiban is olyan fegyókkal mentek a népek hogy alig jutottam szóhoz, szóval ez inkább coop játék, együtt kell benne farmolni meg sok raidet csinálni, hogy legyen valamid amivel aztán multiban lezúzd mások arcát.
6.
6.
Gykrizsi
Kösz a választ, akkor szerintem ezt még halasztom, szeptemberben nálam úgy is a Forza lesz soron, ezt meg nyomot áron beszerzem.
4.
4.
dcba
#3: Ha nincs senki akivel jatszad, akkor kb 1 het alatt meg birsz csinalni mindent, foleg mivel total leegyszerusitettek a fejlodest benne. Ha vannak baratok akkor az ujabb pancel es fegyverek miatt hetin rendszeresseggel elo fog kerulni a destiny, de sztem csak a single reszert ne vedd meg, max ha olyan aron talalod meg amit nem sajnalsz kifizetni erte. Mondjuk a Destiny vedelmere, a Halo 5 sem volt sztem hosszabb, tehat felfoghatod egy 10-12 oras single jateknak, igy meg talan mar mas a leanyzo fekvese.

Ha raidezni akarsz, akkor viszont sokaig a gep elott fog tartani a jatek, mert sokat kell farmolni ahhoz, h eleg legyel a raidhez.

Remelem tudtam segiteni.
3.
3.
Gykrizsi
Ez így azért már nem egy rossz ajánlat. Maga a játék anno is tetszett, de gyorsan kifulladt. A multi nem kötött le, és a story rövid volt. Aki játszott a többi kieggel, megmondaná, hogy mennyi story küldetést és raidet ad hozzá időben (multi pályák nem izgatnak)?
2.
2.
dcba
#1: Ja amiatt, hanyan beszivtak, h megvettek a Taken Kinget hasznaltan, majd koppantak amikor kiderult, h az alapjatekot vettek meg ujra, mert a taken king csak egy kod volt a tokban. :D Amugy a vicc az, h a Taken king ott van mindenkinek letoltve, a koddal csak az unlockert toltod le, ami megnyitja a DLCt. Ha megnezed, az osszes DLC kb 4-5 mb.
1.
1.
maktub
Csak ne megint letöltőkódként mellékeljék a kiegészítőket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...