Batman Arkham VR - a rajongók imádják

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
San Diegóban, az idei Comic-Con rendezvényen több rajongó is kipróbálhatta az E3-on bemutatott Batman Arkham VR-t, tapasztalatikat, véleményüket pedig egy videóban foglalta össze a Warner Bros. és a Rocksteady.

Az idei E3-on mutatkozott be a Rocksteady legújabb Batman-játéka, a Batman Arkham VR. A produkcióról még mindig nagyon keveset tudni, de San Diegóban, a Comic-Conon jó pár szerencsés futhatott már vele egy próbakört. Élményeikből a Warner aztán összevágott egy hangulatos kedvcsinálót, ami ráadásul tartalmaz némi gameplayt is.

A játék egyébként Batman detektív képességeire fog fókuszálni, amiket új módon használhatunk. Bejárhatjuk a Batcave-et és a Wayne Manort is, ami pedig a történetet illeti, Batman személyes sztorijával ismerkedhetünk meg benne, miközben egy rejtélyes gyilkosság szálait göngyölítjük fel - mindezt nyakon öntik sötét pszichológiával is.

A Batman Arkham VR októberben jelenik meg, kizárólag PlayStation VR-ra.

13.
13.
user101
De ha nem lehet benne pici rózsaszín pónin lovagolni akkor nem veszem meg ! :P
10.
10.
Gykrizsi
#9: De kérdéses, hogy egy alkalmi játékosnak megéri a napi fél óra játék/bohóckodás miatt legalább 150k-t beleinvesztálnia, és akkor tegyük fel, hogy van ps4, van elég nagy lakás, vagy még többet költ HTC Vive-ra, ahol azért már egy komolyabb élményt kap, és az már egy jó fél milla. Kinectet anno 60k-ért kapott box-val és legalább két játékkal. Szerintem nincs jól belőve az ár, mert azt a pár gazdagabb országot kilőve a legtöbb helyen nem tehetik meg, hogy csak poénból beneveznek erre, aki meg mondjuk úgy hogy "hardcore" gamer, az ezért ugyancsak nem fizet ennyit. Személy szerint nekem ez az egész jelenleg, a "plázában majd kipróbálom, amikor ki lesz pakolva mindenhol a reklám miatt" kategória, 20-30k-nál én többet erre nem költenék, nincs olyan játék, ami meggyőzni. Ez a Batman is a pár képkockából ítélve, amit látni nem több egy minijáték gyűjteménynél, nézegetem a cuccokat, kalimpálok a karommal játék. Ha rögtön minden fps működne psvr-rel, rendes látvánnyal, nem butitásokkal, az már más lenne, de arra egy gen biztos kell még, egy neo sem lesz szerintem elég hozzá, ha olyan specek lesznek, amiket kiraktak múltkor. Mint mondtam, a pc-s vr meg már tényleg túl magas ár olyannak, akinek nincs egy fullos számítógépe otthon (azzal is).
9.
9.
Yanez
#8: "Legalábbis ezek a videók inkább megerősítenek abban, hogy aki úgymond igazi "hardcore" gamer, azt nem ezekkel a cuccokkal fogják megvenni."

A baj pedig az, hogy a casual gamerek vannak mar tulnyomo tobbsegben, epp ezert lehet baromi sikeres...
8.
8.
roli33
#4: E miatt (is) gondolom azt, hogy hosszútávon ez sem lesz sikeres, ahogy a Kinect, a PS Move és társai sem voltak azok. Ha kipróbálod, lehet hogy jó élmény, buli, meg minden, de nem tudnak neki akkora marketinget csinálni. Legalábbis ezek a videók inkább megerősítenek abban, hogy aki úgymond igazi "hardcore" gamer, azt nem ezekkel a cuccokkal fogják megvenni.
7.
7.
delphijos
#5: "Vissza nem adja, de legalább látnánk, hogy mi a játék"

Akkor meg azzal lenne tele a net hogy "mekkora szar", mert lehet hogy a játék fellingjét 70%-ban a VR adja.... Ez sem lenne jobb.....
5.
5.
Gykrizsi
#4: Ja, de azért valamit lehetne, ehelyett a hülye videók helyet. Mert azért ebből semmi nem derül ki. Vissza nem adja, de legalább látnánk, hogy mi a játék.
4.
4.
delphijos
#1: Az a baj ( amellett hogy az "ömlengős" résszel egyetértek ) hogy pont a VR-ről elég nehéz videót mutatni. Amit a sisakban látsz, egy "sima" videón úgysem adja vissza. Mint ha egy 3D filmet akarnál demózni nem 3D-ben. ( Mármint konkrétan a 3D hatást )
3.
3.
KőbányaKispest
Ez a levegőbe lógó fegyó meg lyukas kéz ez direkt ilyen? Ez igy jó?
2.
2.
Angelwing
Így van! Ezek az ömlengős videók szarok! :)))
1.
1.
Gykrizsi
Imádom ezeket a videókat. Nem látni semmit a játékból, csak emberek beszélnek, hogy mennyire jó. Persze, mert ez annyira hihető, itt csakis mindenki a színtiszta igazságot beszéli ezekben a videókban. Komolyan, ezt milyen naiv embereknek csinálják, vagy van olyan aki ezt tátott szájjal figyeli, majd elmondja, hogy hát ha Huan, a San Diegoi sarki hentes azt mondta, hogy mekkora királyság, akkor az tuti így van. Esküszöm nem vágom. Számomra 2016-ban ez a VR, emberek beszélik milyen jó, csak a játékokat nem látom hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...