Batman Arkham VR PS4

VR-kiadást kap a Batman-sorozat.

Mindkét alapítója elhagyta a Rocksteady csapatát

Sefton Hill és Jamie Walker 2004-ben alapította meg a Rocksteady Studios csapatát, most pedig együtt távoznak a stúdiótól. Ezzel új menedzsment alá került a Suicide Squad: Kill the Justice League.

Összeolvad a WarnerMedia és a Discovery

Az AT&T bejelentette, hogy átadja a WarnerMediát a Discovery Inc.-nek, amelyek új céggé olvadnak össze. A két cég így kívánja felvenni a versenyt az olyan streamingszolgáltatásokkal, mint a Disney+ vagy a Netflix.

A Warner is ráfekszik a DC-univerzum játékaira

A jövőben nemcsak a Marvel, de a Warner Bros. és a DC is alaposan ráfekszik a játékadaptációkra. Egy friss hír szerint ugyanis a Rocksteady mellett a Batman: Arkham Origins fejlesztőcsapata is új szuperhősös alkotáson dolgozik.

Eldobjuk az agyunkat a Rocksteady új játékától

A Batman: Arkham-trilógia lezárása óta nem hallottunk semmit a Rocksteadyről, ez viszont jó eséllyel hamarosan megváltozik, a csapat ugyanis gőzerővel dolgozik a következő játékán.

Nem lesz több Batman: Arkham-játék?

A Batman: Arkham-sorozatban a címszereplőt megszólaltató Kevin Conroy a Wizard World Comic-Con rendezvényen tartott beszélgetésen árulta el, hogy a Warner Bros. nem tervez új Batman-játékot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az április utolsó hetére. Folytatódik az össznépi háborúzás a Warhammer 40.000 univerzumában, Grúziába megyünk mesterlövészkedni, és teszünk egy nem túl biztató túrát a Gyomorban.

PC-re is megjelenik a Batman: Arkham VR

Hamarosan véget ér a Batman: Arkham VR PlayStation-exkluzivitása, a készítők az imént bejelentették, hogy a hónap végén a PC-s VR-szemüvegekkel is játszható lesz a sorozat mellékága.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.

Batman: Arkham VR - alig egyórás lesz a történet

Ez ugyan elég karcsúnak tűnik, így a Rocksteady azzal igyekszik vigasztalni a rajongókat, hogy a kampány után további 90 percnyi tartalom nyílik meg, ami újabb lehetőségeket kínál majd.

Batman Arkham VR - a rajongók imádják

San Diegóban, az idei Comic-Con rendezvényen több rajongó is kipróbálhatta az E3-on bemutatott Batman Arkham VR-t, tapasztalatikat, véleményüket pedig egy videóban foglalta össze a Warner Bros. és a Rocksteady.