GC 2016: Hátborzongató traileren a Resident Evil 7

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
Új előzetest kapott a Resident Evil hetedik felvonása, ebben ráadásul már egy olyan jelenetet mutatnak be a fejlesztők, amely a januárban érkező végleges változatban is helyet kapott.

A Resident Evil 7 január 24-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, utóbbin pedig VR-támogatást is kap, szóval így nézzétek az alábbi trailert.

Az előzetes főszereplője egy Marguerite Baker nevű hölgyike, aki egy lámpás banya elől menekül... amíg tud. Az alábbi jelenet már a végleges változatban is helyet kap, igaz, a videó meg van vágva, hogy spoilermentes legyen.

A Capcom azok kedvéért, akik nem játszottak a demóval, megjegyzi: a kép azért zizis, mert itt épp egy videofelvételt játszunk végig.

23.
23.
Ecneb
Nem vagyok otthon a resi játékokban, de azok nem zombikról meg hasonló szörnyikékről szól? Ebben a játékban az a félelmetes, hogy egy lámpás öregasszony elöl kell elbújni? Különben mi lesz, halálra untat 1000 éves történetekkel?
22.
22.
McDuff
Bazzeg, nagyon durva lesz ez az Outlast 2, sokat fejlődött az első rész óta! Kár hogy eltolták jövőre a megjelenést :/
21.
21.
Hydro
Ehelyett a szellemes rókabőr divathülyeség helyett (amire a lánykákon és fiúkákon kívül senki sem kíváncsi) megcsinálhatnák a pazar 4. rész mintájára az eredeti trilógiát! Eddig úgy tűnt, a "remek" mozifilmeknél nincs lejjebb, de már elmúlt... Ez a sorozat egy túlélőhorror zombikkal, "és most 360 fokos fordulatot vettek?" :)
20.
20.
Lehet, hogy jó lesz, csak így a videó alapján semmi köze a címhez.
19.
19.
kopic
#7: Az epic fail az te vagy.
18.
18.
Cellator
#17: Ebben reménykedem én is, h csak lenne piaca - bízzunk benne h eljön az idő! ;)
17.
17.
kulibuli
#12: Jaja számomra is az első három rész viszi a pálmát, nem is értem miért nem adnak ki egy teljesen új (nem remastered) részt aminek ugyancsak fix kameraállása lenne, mai grafikával iszonyat jól nézzne ki.
16.
16.
Buggy
Nagyon szeretem a Resident Evilt-t, de ezt most megint túltolták :D Sírtunk a Horrorért, erre megkapjuk ezt. Szerintem vihetnék tovább a 4 hangulatát. Ott kellőképpen ki voltunk szolgáltatva spórolni kellett a lőszerrel, fejtörőket megoldani és félelmetes is volt. Az 1-3 hasonlóképpen csak fix kamerával. Az 5 már engedett a félelemből meg a fejtörőkből a 6 meg szóra sem érdemes. Szóval csak 3 dolog kell a RE játékmenethez, kevés lőszer , fegyverfejlesztés, fejtörők.
Ezt kell még megfűszerezni fegyver fejlesztéssel és brutális ellenfelekkel.
14.
14.
razorka777
Nagyon várom már az "új" Resi 2-tőt.
13.
13.
Cellator
#12: Nem is beszélve a jó kis fejtörőkről, kombinációkról... Ismerted az egész MAP-et mire végre ki tudtál nyitni egy újabb szobát, vagy házrészt.
12.
12.
Cellator
Nekem már a negyedik rész óta halott a sorozat. Az első három rész volt az igazi Resident Evil a fix kamerával, és mocsok jó story-val. Persze ez csak egyéni vélemény,, lehet így kellett változzon, hogy fenn tudjon maradni a név.
11.
11.
kulibuli
Na ennek aztán a Silent Hevil nevet kellet volna adniuk. Ezennel végleg annyi a Resi sorozatnak, de hát ez van muszály változnia, hogy eladható legyen( vagy mégse? ).
10.
10.
Drazhar
#7: Nem igazán értelek - vagy már megint csak direkt trollkodsz - a P.T. mintáját vették át, kidobtak egy játszható teasert, ami bemutatja, hogy milyenné változott a széria, és kb milyen játékmenetre lehet számítani.
Ebben hol van az, hogy "köze nem volt hozzá?" Volt hozzá, mivel EZ lesz a RE7.
Az, hogy nem tetszik, meg nem olyan, mint a régiek az megint külön dolog.
8.
8.
mad hatter222
Nekem tetszett,olyan nyomasztó rémálom hangulata van,de outlast szintű ijesztésnek nyoma sincs,viszont ez még csak egy trailer:)
7.
7.
crytek
#6: Az lehet de annak köze nem volt a Resi 7-hez. Máig nem értem miért adták ki. Kb olyan mint demozom a Crysis 3-at a Dishonoreddel. Az év epic failja díj a MS után..
6.
6.
kopic
Mar a demo is fosatos volt rendesen.
4.
4.
GAMEROD
Kalap szar az egész. A Resident Evil ne legyen Alone In The Dark, az Alone In The Dark pedig ne legyen Resident Evil. Mert úgy veszem észre hogy felcserélődött a kettő. Normál esetben a 19. századi hangulatú még az eredeti Alone In The Darkba lenne való ilyen lámpás meg miegymás, ellenben az utóbbi kezd modernebb világban játszódni, míg a Resident Evil kezdi felvenni a 19 század eleji Lovecraft horror hangulatot sajnos mindkettő egyre siralmasabb formában.
3.
3.
crytek
Ez minden csak nem hátborzongató n+1 bújócska. 4-5 évesen még lehet meg is ijedtem volna.... Sajnos a fogalom az érzés minden ami Resident Evil úgy néz ki ezzel ki is halt frown hangulatjel
2.
2.
PS4jacksony
Itt a VR erősen megdobja a játékélményt az tuti na ez már legalább ígér :)
1.
1.
DarkLord
Nekem mondjuk bejött a demo feeling-je, ha nem is lesz benne a játékban :D De hozza a játék azt a szintet, akkor nekem tetszeni fog. Ne legyen agyatlan hent, de ne is legyen idétlen bujkálás az egész játék. Inkább valami frankó középutat kéne hozni érdekes történettel és fejtörőkkel. Azért kíváncsian várom / várjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...