Érkezik az Assassin's Creed: Ezio Collection?

Link másolása
Úgy tűnik, hogy remaster-kiadást kapnak az Ezio főszereplésével készült Assassin's Creed-epizódok. Egy NeoGAF-fórumozó szúrta ki a koreai korosztály-besorolásért felelős szervezet oldalán a címet.

Sokak szerint a firenzei assassin, Ezio Auditore da Firenze főszereplésével készült Assassin's Creed-epizódok voltak a sorozat legjobb darabjai, így nem lenne meglepő húzás, ha a Ubisoft Xbox One-ra és PlayStation 4-re is elhozná az Ezio-trilógiát.

Úgy tűnik, hogy a kiadó tényleg készül valamivel, ugyanis egy NeoGAF-fórumozó félreérthetetlen nyomokat talált a remaster-kiadással kapcsolatban. A koreai korosztály-besorolásért felelős szervezet honlapján szúrták ki az Assassin's Creed: Ezio Collectiont, melyben nagy eséllyel az Assassin's Creed II, az Assassin's Creed: Brotherhood, valamint az Assassin's Creed: Revelations kapna helyet. Természetesen sem képekkel, sem pedig megjelenési dátummal nem tudunk szolgálni, mivel hivatalos bejelentés még nem történt.

Ti örülnétek egy ilyen csomagnak?

15.
15.
Eledhryon
Ha lenne új-generációs konzolom biztosan beszerezném !
14.
14.
giga321
Istenem mennyire imádtam és mennyit játszottam a 2. Résszel. A legjobb volt mind közül meg a Brotherhood. Ami még tetszett az a Black Flag ami az után jött már nem érdekel. Még esetleg, ha egy Samuraios ninjás feudális japánban lenne 1 rész akkor talán beszerezném az újat. Amúgy meg már csak a:filmet várom remélem nem lesz szar.
11.
11.
Néztem is a cím alapján, hogy mi ez, hiszen ilyen szerintem már van.. Aztán láttam, hogy valami remaster-féleség lenne. Mivel már megvan, ha ingyen hozzám vágják, jöhet.

#7: "Csak akkor lenne gáz a remasterelések, ha a sikeren felbuzdulva nem csinálnának más gameket, csak a régiek kiadásán ügykôdnének. Szerencsére erről szó nincs."

De, pontosan ez történik, és pont ezért problémázik jogosan mindenki.

#10: Vagy tanulj nyelvet.
10.
10.
lacinho01
Birnám itthon magyar feliratot kapna.....szép álom
6.
6.
NathanDrake
Hát ha ez igaz és idén kijön akkor első napos vétel lesz!
2.rész mai napig a kedvencem azt a részt úgy eltalálták hogy egy AC rész se tudta felülmúlni (ez az én véleményem) De nagyobb értelme lenne ha Desmond collection-nek mert az Ezio történet mellett ott lenne az első meg a 3-rész is így teljes lenne gyűjtemény.
5.
5.
roli33
A sorozat legjobb 3 része egyértelműen. De minek ez? PC-re meg pláne minek? Azon kimondottan gyönyörű még most is. És amúgy is, hanyadik AC kollekció lesz ez már? Félelmetes belegondolni, hogy manapság ezeket a "még HD-bb" kiadásokat olyan nagy példányban újra el tudják adni.
4.
4.
DarkLord
Biztos, hogy a legjobb részei voltak a sorozatnak! De jó az úgy, ahogy van. Bizonyára nagy kasza lenne a kiadónak, mert ezt vennék is, mint a cukrot...de személy szerint én el lennék nélküle, hisz jól fest az még mai napig pc-n is :) Nem mondom azért, ha 5 ezer-be megállna, hogy ne kapna el a hév és megvenném azonnal amúgy :D
3.
3.
crytek
2.
2.
strike19
Nem. :)
Biztos van rá igény de én jobb örülnék ha következő konzol generációba újítanák fel.
A kiadók a legnagyobb lehúzók a mai világba.
Az ilyen előző generációs címeket a legkönnyebb és legolcsóbb felújítani.
Minimális munka és megterül gyorsan.
Mondjuk a Capcom példát vehetne az Ubiról.Legalább nem egyesével "remak-elik".
1.
1.
razipapi
Garantált vétel lenne számomra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...