Utolsó előzetesen a The Witcher 3 - GOTY Edition

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 30.
  • Videó
Link másolása
Lecsúsztál a The Witcher 3-ról és annak korábban megjelent elképesztően tartalmas kiegészítőiről? Semmi gond! A mai naptól ugyanis megvásárolható a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition.

Tegnap jelentettük, hogy a The Witcher 3 elképesztő pénzt hozott és hoz még mindig a CD Projekt RED csapatának. A lengyeleknek a jövőben se kell nagyon aggódniuk, hiszen a mai napon mutatkozik be a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition (egyes régiókban Complete Edition), ami minden bizonnyal a következő időszakra is garantálja, hogy nem apadnak majd el a bevételek.

A csomag az alapjátékhoz megjelent 16 ingyenes DLC mellett a Hearts of Stone és a Blood and Wine kiegészítőpárost is tartalmazza, így ne csak egy jóslat után kutathatunk, de az ördöggel is lepaktálhatunk, illetve egy gyönyörű vidék kevésbé gyönyörű titkára is fényt deríthetünk.

A pakk 50 dollárba kerül, és PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el.

56.
56.
Artyom150
#55: :D

Kimoderálták a csajomat!! Fannika, veled vagyok! :)
55.
55.
user101
Artyom150, szerintem meg inkább áldozzuk fel a medvedisznóembernek, vagy egyszerűen az "erdei karácsony" jegyében... Amúgy is erős a gyanú, hogy crytek "crossdresser" reinkarnációjával állunk szemben... :DDD
52.
52.
Artyom150
#49: Ha nem vetted volna észre, örökké tartó szerelem szövődik éppen. Ehhez képest miről szeretnél beszélgetni? Hogy például a Geralt hogyan mászott rá rendszeresen a pincérnőkre, miközben olyan jó női voltak mellette mint Triss és Jennefer, meg az a kis helyes papnő? Te egy ilyen embernek szurkolsz itt. Tudod mi monogámak vagyunk Fannikával és utáljuk Geraltot. Fúj Geralt. Fúj!
49.
49.
Chrysh
Tényleg nincs más, amiről lehet beszélni, tényleg....?!?!?!
41.
41.
Artyom150
#38: Kopic, egyetlen hozzászólásod van, abban is modikért kiáltasz. Magyarán teljesen haszontalan vagy. Szívesen beszélgetünk Witcher témában is, csak már kitárgyaltuk lentebb, szóval ha otthonülős kockaként képtelen vagy társasági emberként közösséget építeni, akkor ne akarjad modikkal megakadályozni, hogy mi csináljuk. Fannival már járunk. Egy igazi szerelem szövődött itt. Igaz meg kell várnom amíg 18 lesz, tehát még 10 évet várhatok :D, de semmi baj, kivárom mint Jákob a 3 feleségét. Asszem ő volt.
38.
38.
kopic
Ilyenkor hol vannak az adminok ? Bar nem meglepo hogy itt sem történik moderalas...
33.
33.
user101
Figyumár! A boszorkány égetésen megsemmisült crytek reinkarnálódott egy identitást zavaros profilban... :DDD Vagy ezt is bundleben vette valahol 5 dodoért... :D
32.
32.
Mortis
Ilyen szóváltást is már rég láttam bármilyen felületen. :) (bár az utóbbi években nem is lógok annyit a neten, mint régebben) utoljára még az animeaddicts-on vettem részt ilyenekben, 3-4 éve: régi gyermeki évek. :)

ON: Erre a kiadásra várok már kb. 1 éve. Azt tervezem, hogy a kettőből importálok egy olyan mentést, amit az első részből importált nélkül kezdtem: azt kérdezném, hogy sok mindenről lemaradok ezáltal? Érdemesebb volna egy, az első résztől folyamatos mentéssel elkezdeni?
27.
27.
Artyom150
21.
21.
Artyom150
#19: Jaj már, azt úgy se tudjuk.
19.
19.
jackie
Itt aztán meg lehet tudni mindent, ki kivel kupakolna, csak azt nem, hogy ps4re a lemezen lesz-e a 2 kiegészítő, vagy letöltőkódos szarság lesz.
15.
15.
csabuszflash
Majd jönnek az adminok az ezüstkardmoderálással xd
6.
6.
DarkLord
4.
4.
Artyom150
Fannika, legyél már a csajom, szeretnék egy ilyen geek játékbolond barátnőt végre! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...