Késik a Gran Turismo Sport, és nem tudjuk, mennyit

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 30.
  • Csúszás
Link másolása
Maga Kazunori Yamauchi jelentette be a hivatalos PlayStation Blogon, hogy elhalasztották a Gran Turismo Sport megjelenését. A játéknak novemberben kellett volna boltokba kerülnie.

Yamauchi nem vitte túlzásba a részleteket, mindössze annyit árult el, hogy be kellett látniuk, nem tudják tartani a novemberre kitűzött megjelenési dátumot, és bár rengeteg munkájuk van a játékban, inkább nem sietnek, nehogy a kapkodás a végeredmény rovására menjen. Új dátum nincs, de idén már biztosan nem látjuk a programot.

A Gran Turismo Sport tavaly ősszel mutatkozott be, és eddig is lehetett érezni, hogy valami nincs rendben vele. Habár a Polyphony Digital az eddigi legambiciózusabb projektjeként tekint az erősen multiplayer-orientált játékra, az első látnivalók nem győzték meg a rajongókat, gyanús volt, hogy kihagytak belőle egy-két funkciót, elkaszálták a bétateszttel kapcsolatos terveket, és a beígért VR-támogatásról is hallgattak a japánok.

13.
13.
Zoli0705
#12: F....omat XD. Most nèzem 2020-at ìrtàl.
12.
12.
Zoli0705
#11: "Zsìr" lenne ha jò lenne. Rohadt kìvàncsi leszek mit javìtottak rajta. Ha nem sok mindent "pèldàtlan" bukàs lehet belőle.
9.
9.
vanpear
November 15.-én jelenik meg.
8.
8.
Őrnagy
#7: Állítólag van, aki bírja :)
7.
7.
KopyAti
Miért kell ezt az online g*ciséget ennyire nyomni?
5.
5.
KeXxX
#1: Ha pl. ránéztek a Driveclub-ra, ahol minden autó ki volt belül dolgozva, nem úgy mint a GT6-ban és kb. 1000x szebb mint a GT Sport, akkor ez a döntés nyilvánvaló. Viszont a rajongók és az előrendelők, majd a reménykedők (én) szemét csípi az ügy.
4.
4.
PS4jacksony
" az első látnivalók nem győzték meg a rajongókat ,, Ezt komolyan gondolták ? Ha megnézték volna konkurenciát és azt,hogy 2016-ot írunk rájöhettek volna,hogy a koncepciójuk-elképzelésük évekkel .... szerintem nem túlzok ...Évtizedekkel le van maradva a GranTurismo amit egykor nagyon szerettem....

Amit elvárnék : 2016-ban egy autósjátéktól

Normális törésmodelt- Valódi motorhangokat nem turmixgép és porszívó...Dinamikus időjárást--Lehessen kisodródni ha elszámolsz egy kanyart nem pedig még a kötélről is visszapattan az autó..... könyörgöm 10 évvel ezelőtti cuccok tudják !!!!
Belső nézet minden autóban ! Minimum Drive Club szintű sebességérzet ! ! ! Ebben nekem amúgy is gyenge volt mindíg a Gt---- És normális kameraállások legyenek a játékban melyek állíthatóak....Ütős zenék de ezek csak a főbb dolgok

Attól tartok a Gran Turismot mint szimulátort elfelejthetjük ..Max pár Online mókára jó lehet...De ne legyen igazam....

3.
3.
vanpear
Hát csak, azért nem veszem zokon, mert Assetto Corsa most jött ki. Viszont kicsit ciki, hogy a konkurens konzolon már két Forza is napvilágot látott, itt pedig csak a ködösítés megy.

Viszont így is szép október elé nézünk, Maffia III és BF1.
2.
2.
PS4jacksony
Én tudom...Úgy 4-5 évet....
1.
1.
Angelwing
Gondolom túl sokan fikázták a játékot (gyenge tartalom, gyenge grafika), és nem meri így félkészen kiadni. Pedig úgy várom én is ezt a játékot mint a messiást :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...