Megérkezett a Titan Quest - Anniversary Edition

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén ünnepli tizedik születésnapját a Titan Quest, így a THQ Nordic időszerűnek látta kiadni a Titan Quest - Anniversary Editiont, ami egyszerre tartalmazza a Titan Questet és a Titan Quest: Immortal Throne-t is.

Augusztus közepén jelentettük, hogy a korábban Nordic Games néven futó kiadó visszahozta a köztudatba a megboldogult THQ márkanevet, és a jövőben már THQ Nordicként folytatják tevékenységüket.

Nem is ülnek tétlenkedve, hiszen a 2013-as THQ-csőd során 4,9 millió dollárért megszerzett sok-sok játék között rengeteg gyöngyszem akad. Ilyen az idén tizedik születésnapját ünneplő Titan Quest is, amihez tegnap óta elérhető a Titan Quest - Anniversary Edition. Ezt a kiszerelést minden olyan Steam-felhasználó ingyen megkapja, akinek a könyvtárában már megtalálható a Titan Quest, a Titan Quest: Immortal Throne vagy a Titan Quest Gold valamelyike. Mindenki más pedig elképesztően kedvezményes áron, 75 százalékkal olcsóbban, 4,99 dollár ellenében veheti most meg a csomagot.

A THQ Nordic emellett azt is megerősítette, hogy az Iron Lore Entertainment korábbi produkciójának mostani kiadása több mint ezer különböző javítást, finomhangolást tartalmaz, így a játék most már nagyobb felbontásokat és voice chatet is támogat, továbbá tucatnyi új hős és főgonosz is felbukkan majd, miközben a Steam Workshop is integrálva lett. Kis túlzással egészen új élményben lesz részünk, ha beszerezzük a címet.

9.
9.
bema695
#8: *a lényeg lemaradt, még mindig jó lenne a szerk gomb*ű

Mostanában viszont a mobák abbahagyása után - amolyan nikotintapaszként - elkezdtem arpg-kkel játszadozni. Gyorsba beszerzem ezt is :)
8.
8.
bema695
Nekem sajnos kimaradt a Diablós korszak, mikor a haverok nagyban játszottak a kettővel (2005-2008 kb) én csak CoD kettőztem, meg PS2 single és local multi játékokat toltam.
7.
7.
markoci555
Kisebb koromban a közepénél leálltam, de nemrég kivittem. Steam-en a játék felénél jöttem rá, hogy a kiegészítő is megvan, de nem vágtam hogy van (még ha át is megy minden, rossz a közepénél az újdonságokkal megismerni mindenfélét) úgyhogy mondom kiviszem simán, legközelebb a kiegészítővel. A plusz dolgok azért megdobták volna, de még így is imádtam.
6.
6.
Chrysh
Imádom az ARPG-ket, de a Loki, meg a Sacred mellett ez is kimaradt, pótolni kéne esetleg...bár nem lesz jobb az örök első helyezettemtől, a Diablo 2-től semmi, de ez nem feltétlen gond, ne hasonlítson rá inkább, ha tud máshol domborítani.
5.
5.
Ecneb
Én 3x kezdtem bele és amint a második részre jutottam, a sivatagoshoz, valahogy elment tőle a kedvem.
Lehet most be fogom fejezni!
3.
3.
hedzsooo
#1: Érdemes mindenképpen, pl. a Diablo III-nál nálam nagyobb élmény volt, kb. ugyanúgy lázba hozott, mint a Path of Exile, v. a jó öreg Diablo II még annó, pedig annyira alapból engem a hach'n'slash játékok nem kötnek le de így végül azért akadtak kivételek, hangulatos tyutyerka ez kérlek
2.
2.
hedzsooo
Ez alapból nagy kedvenc hack'n'slash, de így aztán pláne újrajátszhatnékom támadt
1.
1.
user101
Nocsak, szégyenszemre ez volt azon kevés ( talán csak kettő vagy három ilyen volt ) játékok egyike, amit egyszerűen abbahagytam, mert baromira nem kötött le, na meg azok a fránya bogarak... Pedig szinte csak RPG-kkel játszom! Lehet adok neki még egy próbát, ha szerencsém van megvannak a mentésim is a steamlibrary könyvtárban és tudja is kezelni ?! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...