Rainbow Six: Siege - jöhet a második szezonbérlet?

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 8.
  • Pletyka
Link másolása
A Ubisoft még nem jelentett be semmit a témában, a marketingeseik kérdőívéből azonban egyértelműen kiderül, hogy szeretnének egy második szezonbérletet is a Rainbow Six: Siege-hez.

A Redditen keresztül szivárgott ki a Ubisoft egyik kérdőíve, amelyben arról érdeklődik a kiadó, hogy milyen tartalmakat látnának szívesen a játékosok a Rainbow Six: Siege következő szezonbérletében. Habár a híreket nem erősítette meg a cég, nem lenne meglepő, ha egy második Season Pass is megjelenne a taktikai lövöldéhez, az elsőt ugyanis eleve úgy jelentették be, hogy mindössze az első évre szolgáltat tartalmat.

A teljes kép kedvéért érdemes megjegyezni, hogy a Rainbow Six: Siege pályái és operátorai is ingyenesek, miután a készítők igyekeznek elkerülni a játékostábor fragmentálódását. A szezonbérlet ennek megfelelően csupán korai hozzáférést biztosít az új kasztokhoz, exkluzív "díszítőelemeket" ad azokhoz, illetve különböző akciókkal kedveskedik a vásárlók számára. Nagy valószínűség szerint ez a továbbiakban sem lenne másképp.

1.
1.
A mai nap veszem meg az alapjátékot, nagy nehezen elhatároztam magam végre :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...