Ilyen lett volna a Silent Hill: Broken Covenant

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 14.
  • Gyászhír
Link másolása
Mostanában alaposan rájár a rúd a Silent Hill-sorozatra. Nemrég a Hideo Kojima, Guillermo del Toro és Norman Reedus nevével fémjelzett rész került a kukába, most pedig kiderült, hogy egy PlayStation 3-exkluzív rész is ment a levesbe.

Nem ez az első alkalom, hogy évekkel később kiderül, hogy a Konami törölt egy új Silent Hill-játékot. Legutóbb ugye a Silent Hillsből nem lett semmi, korábban pedig a szintén törölt Silent Hill: Cold Heartból láthattunk jeleneteket.

A mostani epizódot a Climax Los Angeles készítette, kizárólag PlayStation 3-ra. A főhős Hector Santos atya lett volna, aki Arizonába látogat, miután unokahúga, Anna segítséget kér tőle. A játékmenet a klasszikus Silent Hill-vonalat követte volna, vagyis a harcok mellett felfedezés és sok-sok feladvány megoldása várt ránk, miközben a környezet folyamatosan változott.

A Konami végül nemet mondott a játékra. Később kisebb módosításokat eszközöltek, amiből aztán egy  epizódokra szabdalt játék képe körvonalazódott, Broken Covenant címen, ráadásul akkor már Xbox 360-ra is. Végül ebből se lett semmi.

3.
3.
FlexSteel
A Konami elmehet mostmár a büdös francba. Teljesen kinyírtak egy sikertörténetet. Kezdem azt hinni, hogy direkt tesznek keresztbe maguknak és szopatják a rajongókat, mert azt nehezen feltételezem, hogy ennyire kretén fogyatékos emberek vinnének egy ekkora céget.
2.
2.
DON GONDOCS
EPIZÓDIKUS Silent Hill, Jaj ne, Konami. Régen imádtalak, de most már felse tűnne ha megszűnnél.
1.
1.
PrimYaz00
Ha exklúzív, akkor nem is baj. Gusztustalan, hogy a patkányok mindenáron kiakarták sajátítani...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...