Friss traileren a The Last Guardian

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
A rossz hír után jöjjön valami jó is: nem sokkal azután, hogy bejelentették a The Last Guardian sokadik csúszását, a rajongók egy előzetessel vigasztalódhatnak, amely a Gamestop Expo apropóján debütált.

Szóval a Team ICO új játéka mégsem jelenik meg októberben, a hét elején érkezett bejelentés szerint csak december 6-án csaphatunk le a PS4-exkluzív fejlesztésre. A készítők most egy új előzetessel vigasztalnak bennünket, ez lenne az:

Update! A trailerrel párhuzamosan a külföldi sajtó előzetesei is megjelentek a játékról, a Polygon gameplay videót is készített az általuk kipróbált demóról:

44.
44.
KopyAti
Jááááj gyárekek! Ez szép volt! :)
41.
41.
kamgecam
36.
36.
#35: Láttam két trailert, leírtam róla a véleményem. Ígérem többé nem teszem.
35.
35.
#34: Azért olyan játékhoz hasonlítani, aminek még a pontos megjelenési dátumát sem tudjuk, igen merész dolog.. :D Te honnan tudod, hogy az viszont jó lesz? :D Könnyű mondani a másiknak, hogy hülye mert előre jónak könyvel el valamit, csakhogy közben te is ugyanezt csinálod. Practice what you preach. Mindkettőtöknek ugyanolyan csőlátása van kamgecammal, csak ő a pozitív, te meg a negatív dolgokat vagy hajlandó észrevenni.

Én még mindig nem értem, hogy miért tartják sokan (te is) csúnyának. Elfogadom, de nem értem meg. A Witness sem a realizmusra ment, mégis gyönyörű. Ez meg a 2008-as Prince of Persia-ra hajaz leginkább, ami szintén szemkápráztató volt szerintem. Nem grafikailag, hanem művészileg. (Hozzáteszem, 8 éve azért még úgy is szép volt.)

Ui.: Azzal a lepattanó cuccal meg mi a gond mégis?:D
34.
34.
*az ilyen kis fanboyoknak. Tapsold meg magad. 2016-ban szerintem egy platformnak olyannak kell lennie, mint a Little Nightmaresnek.
33.
33.
#32: Milyen elfogultság? Ok, értem én, te ilyen kis sonyfanboy vagy, amire szar nem jöhet. Nem is szoktam nagyon konzolos címekhez írni, csak ebbe szerencsétlenségemre pont belenéztem. Botrányosan gagyi, 16 percbe is az eddigi videók vannak kibővítve. Arról szól az egész majd, hogy a kutyával ugrálgatsz egyik pontról a másikra? Rohadt izgalmas, de tényleg. Az egyetlen veszély az, ha leesel a mélybe? Indie játék teljes áron eladva az ily
32.
32.
kamgecam
#30: Számodra meg gatyi szar.Semmivel sem vagy különbb.Sõt, te még belátni sem vagy képes a saját elfogultságodat, ahhoz még érned kéne egy kicsit.
31.
31.
kopic
#30: +1

#26:
Szivesen, máskor is !
30.
30.
#29: Tök mindegy, milyen értékeléseket fog kapni, számodra úgyis legenda lesz.
A gameplayben undorító a kamerakezelés, a grafika ósdi (rettentően ronda) és a játékmenet sem valami izgalmas. 5.32-nél hogy lepattan a dögről az a cucc, nagyon demo hatása van xD Tuti jegelték ezt a játékot pár évre.
29.
29.
kamgecam
#28: Basszus tényleg! Köszi hogy szóltál.Azt mondom majd meglátjuk, de remélem a játék értékelésekor is jelen lesztek és leborultok jós hatalmam elõtt!;)
26.
26.
kamgecam
#25: Úgy szeretem hogy ennyi bennfentes van a Gk-án.Köszi a hiteles és értékes infót.;) Pápá!
25.
25.
kopic
#5: A jo munkához ido kell, a rosszhoz meg megtobb.

Amugy a Sony tuti azert csusztatja mindig, mert nem merik kiadni ennyi ev utan.
24.
24.
kopic
"új" trailer. Ja persze.
Ugyanaz mint az eddigiek, csak máshogyan osszevagva...
Szerintem ipari bukta lesz a jatek.
23.
23.
Raizen25
Lehet bennem van a hiba de nekem az ICO nem jött be annyira, sőt kifejezetten idegesített sokszor , a Shadow of the Colossus-t viszont nagyon élveztem , ez sajnos inkább hajaz az ICO ra , majd kiderül mi lett belőle.
22.
22.
#17: Egy demoról nehéz is többet mutatni :D
21.
21.
kamgecam
#20: Ico-t 3 óra alatt letoltad? Az igen.Valóban jó dolog hogy elvárások nélkül vagy sem a hype sem a haterkedés nem tesz jót egy játéknak.Majd meglátjuk.
20.
20.
tsulok
#19: Félreértesz nekem semmi bajom a játékkal remélem, hogy jó lesz (bár azt nem látom, miért kellett majd 10év fejlesztés ehhez). Azzal van bajom, ahogy Sony kezelte a helyzetet. Meg itt páran biztosak vagytok abban, hogy jó lesz, mert 10+ éve az Ico meg a SotC jó volt. Én nem várok sokat, aztán lehet pozitívan csalódok. A metascoreja szerintem bőven 90 alatt lesz, mert túl nagyok az elvárások.

"Jó munkához idõ kell,.."
Ja ezzel nincs is baj, csak akkor ne jelentség be több 7 évvel a megjelenés előtt a játékot.

Játszottam egyébként az Ico-val meg a Shadow of the Colossus-al. Ico tetszett nagyon, a Shahow-nak a játékmenete annyira nem jött be (összességében így is jó játék). Egyik sem 10 órás. Ico kb 3-4 óra volt, max 5. SotC kicsit hosszabb..

Itt ugyanazt a 20 percet látjuk, meg még van egy ~2 perces trailer. Ez alapján rövid játék lesz (amivel nincs is baj, csak ne $60-t kérjenek érte). Persze lehet, hogy most kivételes visszafogta magát a Sony a marketinggel és direkt nem mutat sokat.
19.
19.
kamgecam
#12: Figyu senki sem akar gyõzködni, nem mindenkinek jön be ez a stílus , lehet neked az évente megjelenõ futószalagon gyártott codok Ac-k jönnek be.Én azt mondom a minõség fontosabb mint a mennyiség.Jó munkához idõ kell,és abban egy percig se kételkedj hogy Ueda minõséget fog letenni az asztalra ahogyan azt tette 10 évvel ezelõtt is.
18.
18.
kamgecam
#16: +1 Végre valaki képben van, és nem csak a száját járatja hanem játszott is Ueda alkotásaival.
17.
17.
KopyAti
#12: Még jó, hogy nem puffogtatnak el előre mindent, ahogy az mostanában szokás! ;)
16.
16.
p3ti
#6: 2-3 óra? Úgy látszik hogy te se az ICO -val, sem a Shadow of the Colossusal nem játszottál. Mivel ugyan az az alkotója a Last Guardiannak is, ezért én kb. vakon megbízok a játék sikerében - semmi kétség hogy mestermű lesz ez is.
14.
14.
KopyAti
#10: Vagy a S.T.A.L.K.E.R.! :)
13.
13.
dcba
#11: Ne viccelj, hamarabb fogunk jatszani, a Silent Hills-sel, a Duke Nukem Forever 2-vel es a Last Guardian 3-mal, mint, h itt vegre legyen Edit gomb.
12.
12.
tsulok
#10: 2009-ben jelentették be. Kicsit csúszott, de 2011 tavaszán úgy volt, az év végén jön. Utána 4 évig se kép se hang. Nyilván komoly gondok voltak.

"Egyébként igenis vannak játékok, amik lassan érkeztem meg, mégis jól sikerültek, pl. Prey (az első), TF2, vagy éppen Diablo III."
Nem az a baj, hogy sokáig tart a fejlesztés. Az a baj, hogy láthatóan szenvednek vele. Amiket te felsoroltál időközben sokat változtak, ezért tartott sokáig a fejlesztés. Itt a 2009-es és a 2015-ös trailer kb ugyanaz, látszólag semmi változás nem történt a játékban. Néhány hónappal a megjelenés előtt döntöttek úgy, hogy még dolgozni kell még rajta. Ebből lett 5 év csúszás. Ez minden csak nem biztató.

Remélem jó játék lesz, de nem sok jel utal erre. Csak kevés gameplay-t láttunk, az is csak a játék legeleje. Eleve nem sok mindent mutattak. Fumito Ueda se tudom mennyit számít. Több mint 10 éve nem adott ki játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...