Visszatért a Rainbow Six: Siege kezdőcsomagja

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 16.
  • Akció
Link másolása
Ismét megvásárolható a Rainbow Six: Siege 15 dolláros kezdőcsomagja. A Starter Edition ezúttal is korlátozott ideig lesz elérhető, ráadásul most már csak a Uplayen keresztül csaphatunk le rá, a Steamen nem.

A Rainbow Six: Siege - Starter Edition még június elején mutatkozott be, és két héten keresztül vásárolhattuk meg: a 15 dolláros kezdőcsomaggal a játék összes módjához, pályájához, fegyveréhez és kiegészítőjéhez hozzáférhetünk, és korlátlanul fejlődhetünk, az egyedüli - és nem elhanyagolható - megkötés az, hogy mindössze két operátorral indulhatunk neki a játéknak.

Ezeket az operátorokat ráadásul véletlenszerűen sorsolja ki a program a Rook, Sledge, Ash, Fuze, Mute és Smoke hatos közül (a Ubisoft szerint ezekkel a legkönnyebb beletanulni a játékba), a többieket játékbeli vagy valódi pénzért válthatjuk ki. Hogy a kezdőlöketet megadják a készítők, adnak is ajándékba 600 R6-kreditet, amiből két operátort vásárolhatunk magunknak.

A Starter Edition továbbra is limitált ideig lesz elérhető, igaz, azt már nem árulta el a Ubisoft, hogy mikor veszi le a Uplay kínálatából. Ja igen, mert most már csak ott vehetjük meg, a Steamen nem.

13.
13.
s4jtqkac
#12: Lényegében a játék csak magát a felületet adja, de a csakis jó csapattal, jó ellenfelek ellen avanzsálódik azzá aminek szánták. Maguk a pályák elég jók és az operátorok is elég változatosak. Illetve nagyon igyekeznek afolyamatos buff-nerf adagolással balanszban tartani a dolgokat.
12.
12.
#10: Ezek így leírva nagyon jól hangzanak, asszem csak nekiesek még egyszer.
10.
10.
s4jtqkac
#6: A csapda inkább az, hogy ha nincs egy összeszokott, jól kommunikáló csapatod akkor csak néha lesznek olyan igazán jó meccsek amik miatt úgy érzed, h megérte. Egyébként nagyon durván jó a játék, mert kb Silver II+-tól már egyre gyakrabban esik meg, hogy 30-40 perces fogcsikorgatós meccsekben találod magad. De ez mind1 is mert szerintem ha mondjuk egy ilyen csapathoz tartozol akkor már vagy toljátok vagy bele sem kezdtetek.
7.
7.
Necreon
#6: Egyébként pacsi az Ubisoft-nak, meglepően korrektek hogy kiírják ezt az 1 karakter = nagyjából 15 óra dolgot a játék bolti oldalának közepére.
6.
6.
Necreon
Amit a GK elfelejtett megemlíteni és közvetlenül az ingame árazások utáni mondatban szerepel a játék adatlapján, hogy 1-1 karakterre nagyjából 15 óra, ismétlem

TIZENÖT ÓRA

összegyűjteni azt a kreditet. 3 karakterért 45 órát aki előtte tud ülni és úgy érzi nem cseszi el az idejét és megérte volna megvenni a teljes játékot inkább (ha már 45 órát beleölt csak tetszhet neki), az szálljon magába egy picit. Nem tudom hogy lehet-e upgrade-elni, de ha igen, garantált hogy csak UPlay-en át, ott meg méregdrága lesz starterről fullra menni, ahelyett hogy eleve beszereznéd a teljeset valami külső oldalról, kb. a starter áráért. Ez benne a csapda.
5.
5.
#3: Jó, hülye vagyok, még 20-as szint alatt mozgok és csak a sima meccseken mentem. Ezt jó hallani, akkor már csak odáig el kell vergődnöm :D
3.
3.
vanpear
#2: Büntet ranked match-en, eltilt 15 percre. Sőt, ha csapát társaid lövöd le, akkor is kidob.
2.
2.
Nemrég szereztem be, eleinte tetszett is, csak mivel nincs büntetés a meccs kilépésért, két halál után folyamatosan elhagyja a játékot egy-két ember.
1.
1.
Szmoli11
5000 forint konzolvilágon a teljes játék. 18 dollár? Vagy valahogy így . Jobban megéri szerintem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...