Elkészült a Gears of War 4

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 20.
  • Képek
Link másolása
A tegnapi fergeteges launch trailer kiadása után a The Coalition csapata elhintette, hogy végre aranylemezre került a Gears of War 4 PC-n és Xbox One-on. Most már szinte biztosan boltokba kerül a játék a tervezett időpontban.

A Gears of War 4 az első olyan rész a sorozatban, amit a The Coalition csapata rakott össze, miután a frencsájz jogait megvásárolta a Microsoft az Epic Gamestől. Ha úgy tetszik, házon belül készült el az új iteráció Rod Fergusson bábáskodása alatt.

Bizony, a csapat szólt, hogy a játék aranylemezre került mindkét platformon, azaz PC-n és Xbox One-on is. A többéves megfeszített munka meghozta a gyümölcsét, az egész stúdió pózolt a mesterlemezzel. Még a Microsoft vezérigazgatója, Satya Nadella is tiszteletét tette a kanadai brigádnál.

Ha nem láttátok a tegnapi launch trailert, mindenképpen nézzétek meg! Plusz a legfrissebb screenshotokat is:

A Gears of War 4 október 11-én kerül a boltokba.

34.
34.
kopic
#32: Amúgy ez is baj volt mindig a redmondiakkal, hogy sohasem tudják normálisan belőni a saját játékaik megjelenését, mindet belesűrítik 2 hónapba. A Sony legalább okosan egész évre szétosztja.
33.
33.
kopic
#32: Ja, igen, még a Days gone is ott van, valamiért kiment a fejemből.:) Van benne fantázia. Majd meglátjuk.

"A ReCore-ért nagy kár. Jó a koncepció, a játékmenet is jónak tűnik. Ha eltolták volna a megjelenést februárra és addig csiszolnak még rajta sokkal jobb kritikákat kapott volna. "

Egyetértek.:/
Én is ott körülire vártam a megjelenését, nem pedig ilyen korán, MS erőltette nagyon, meg is lett az eredménye, rengeteg technikai hiba, bugok, auto aimet is dobhatták volna a picsába. Ha ezeket mind javítják szerintem simán kapott volna 8 pontokat is.

Reménykedjünk, hogy tényleg így lesz a SoT-nél, ahogyan mondod !
32.
32.
tsulok
#31: Detroit-ot nagyon várom. Szerencsére több köze lesz a Heavy Rain-hez mint a Beyond-hoz.
Spider-Man még nagyon messze van sajnos, kb 2018 vége:(
Én még a Days Gone-ban is bízok, zombik kicsit unalmasak már de a hangulat bejön, úgy néz ki nem egy tucat játék lesz.

A ReCore-ért nagy kár. Jó a koncepció, a játékmenet is jónak tűnik. Ha eltolták volna a megjelenést februárra és addig csiszolnak még rajta sokkal jobb kritikákat kapott volna. Remélem azért bevállalnak egy rendes AAA folytatást.

SoT-ben lesz nagyobb legénység is, legalábbis ez a terv. Nekem az jött le az interjúkból, hogy amit eddig mutattak az tényleg csak az alap. Lesznek kisebb és nagyobb hajók is, lehet AI legénység is. Meg lesz még szárazföld is.
31.
31.
kopic
#25: Amik Ps4-re eddig ütős címek szamomra: R&C, UC4, UD, Bloodborne.
Es amik jonni fognak az a Detroit, GoW4, Horizon, Spider Man.

Ezzel szemben Boxon csak SO, Ryse amik bejönnek.
Recore sajnos bukta lett, pedig siman lehetett volna a Ms R&C-je (:()
Scalebound: E3 gameplay alapján bun rossz lesz, semmi jot nem latok benne.
SoT: 4 fos egy legénység, emiatt nalam alapbol kilőve, mert kalozos jatek reven min 10-nek kene lennie. Pedig nagyon kivancsi voltam ra.:S
8.
8.
tsulok
#7: Ahhoz képest, hogy honnan kellett feljönniük nem vészes:
-Bungie kivásárolta magát, létrehozták a 343 Industries-t.
-Epic abbahagyta a GeoW-t, újranyitották a Black Tusk Studios-t (The Coalition)
-Most már úgy néz ki, hogy a Rare is kezdi összeszedni magát
Egyedül a Lionhead-nél szúrták el.

Egyedül

A Sony-nak tényleg erősebbek a stúdiói, de ezt eddig nem nagyon láttuk. Ezek voltak eddig szerintem a jónak mondható exkluzívok: Resogun, Bloodborne, Driveclub (nehezen indult, de egész jó lett), R&C, UC4. Ezek közül csak 2-t készített 1st party studió, az egyiket be is zárták. Az XDev-es játékok se annyira jól (kivéve Resogun, Aliennation). Na majd talán a What Remains Of Edith Finch.

Nekem csalódás eddig az exkluzív felhozatal. Ami biztató, hogy a következő 2 évben szerintem kb az összes 1st és 2nd party stúdió ki fog adni valamit. Tippre csak a ND, meg Kojima Productions fog kimaradni.
7.
7.
kopic
#6: Ez igaz, a kommentem lehet túl erős volt.
De én az exkluzívokért veszek konzolt, amiben nagyon rosszul állnak szerintem (jó, jó a Sony-nál sem sokkal derűsebb a helyzet, de nekik ott van a sok minőségi 1st party stúidók és sorozatok). Ezért nem sokat tett hogy jobb legyen, legtöbb játékukat mindig külsős fejlesztővel készítik/készítették (RecoRe, Scalebound, QB, Ryse, SO), ahelyett, hogy több belsős stúdiót hoznának létre. Egyedül a Ryse, SO-ért vennék One-t.
6.
6.
tsulok
#5: Miért? Sokkal jobb helyzetben van most az Xbox, mint 2013-ban volt. Eleve nem nagyon hibáztak az elmúlt években, többet tesznek a felhasználókért mint a Sony.
5.
5.
kopic
Phil elmehet a búsba. Hatalmas csalódás az az ember.
4.
4.
Hunork
Várjuk, sokat gondolkodtam, de végül előrendeltem
3.
3.
moonborn
Remélem steamen is elérhető lesz nem csak windows storeon
2.
2.
crytek
Zsír , várjuk ...o wait..
1.
1.
RangerFox
Phil Spencer hogy mosolyog már :D Am szeretem az ilyen csoportképeket, a játékot nagyon várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...