Tizenkét perc borzongás a Resident Evil 7-tel

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
Aki azt várja, hogy a Resident Evil 7 végleges változata legalább olyan hangulattal bír, mint a demó, most megnyugodhat. A legutóbbi livestreamben a Capcom hosszabban is bemutatta az immáron belső nézetet használó horrorjátékot.

A Tokyo Game Showra is ugyanazt a demót hozta el a Capcom, mint amit a Gamecomon láthattak az egybegyűltek. Igaz, a nagyközönség még nem csodálhatta meg a Resident Evli 7 egyik akciódúsabb jelenetét, amely a legutóbb livestreamben került terítékre.

Nemrégiben frissült egyet a kipróbálható változat, úgyhogy, ha további titkokra vágysz, mindenképp tegyél vele egy próbát!

Lopakodás, feszült pillanatok - valódi hideglelés vár ránk a január 27-én megjelenő anyagban. A platformok: PC, Xbox One és PS4.

29.
29.
Tokodboy
#28: Pedig a kemera nezet nagyon erosen beleszamit az atmoszfera megteremtesebe.
28.
28.
Yanez
#26: Egyáltalán nem a fix kamerának köszönhető. Semmi köze hozzá, max annyi, hogy akkoriban ez egy érdekes és tetszetős megoldás volt. Ma már nem.
27.
27.
kulibuli
#25: Dettó 88-as, de én már a hatodik részt egyszerűen nem bírtam végivinni annyira eksön volt az egész, az 5-öt meg kinszenvedéssel, nem a nehézségi fokozatra értem. A 4 még úgy ahogy elment csak a stáblistánál esett le, hogy itt valódi zombik nem lesznek :(
26.
26.
kulibuli
#18: Az atmoszféra és a hangulat elsősorban a fix camerának köszönhető szerintem, ha most kiadnának egy nem remastered, hanem teljesen új rezi részt csilivili ánreál grafikával zombikkal meg minden ami kell, akkor az már tetszene és megérdemelten viselhetné a nevét.
25.
25.
DollSyndrome
88. Mindegyik részt szeretem. Ezt is megveszem. Nem vagyok fanatikus.
24.
24.
Chrysh
Minden rasszizmus nélkül a japán narrálás infernálóan sz*r
23.
23.
Őrnagy
Ez a háttérduma nem Markos-Nádas? :)
Eléggé hangulatromboló, végig sem néztem.
21.
21.
felegyi
#18: 93-ban jöttem, 2000 környékén kaptam egy PS1-et, első játékom a Resident E. 2 -volt, 7 éves fejjel megevett a világa... valamiért én is húztam a szám a RE5-n, nem is a nézet váltás hanem maga az atmoszféra változott. Utána próbáltam ki a 4-et (ami kimaradt addig valahogy), az ahogy írtad félig meddig csúcs de már érezhető a változás. Sok minden változott a világgal azóta, mondhatni a világ atmoszférája...

A 7. rész meg inkább hatásvadász, a 4-re hajazó környezeti elemek... jobb félni mint megijedni, itt inkább megijedtem mintsem a para faktor kísért volna egekbe.
20.
20.
kopic
Ez azert valljuk be uber fosatos, josagos lesz ! Kar, hogy nem birom a horror műfajt.:(
19.
19.
aordog
Akkor kezdjük az évvel:82-es vagyok.
Ami tetszik, hogy más, mint az eddigi részek.
Ami nem tetszik...az, hogy sokaknak a változás nem tetszik.
Mindenki csukja be a szemét és tegye a szívére a kezét. A filmek, amiket ebbôl készítettek szerintem egy hányadék! És rengeteg ember imádja! Nem vagyunk egyformák. Règebben rengetegen mondták: hogyan lehet az, hogy amit az 1-ik ládába beteszel...azt máshol kiveszed! Mindig volt és lesz negatív illetve pozitív közönség ennél a sorozatnál. Most én eltekintek attól, hogy ez Resident Evil.
Azt is tudom, hogy ezt nappal ès sötét szobába Tilos játszani. De úgy sem szabad, hogy valaki ott van a szobában veled!
Sajnos egy pár feltételt majd az ember kénytelen lesz megvalósítani..de tudom, hogy ennyi nekem elég lesz a nyugtalan alváshoz a gamelés után!
Mindenkinek más behatás kell a félelem érzéshez. Valaki attól szarik be, hogy hétfõn munka van...valaki attól, hogy mennyi lesz a fizetése....
Én meg ettôl szarok be..a többi nehézséget az életbe les.arom! :)
18.
18.
Yanez
#16: En 83-ban pottyantam ki. Az elso 3 a kedvencem. A 4 tetszett, de a tobbi mar nagyon nem. Nemreg, annyi ev utan, ujbol kiprobaltam a RE1 remasteredet. Most mar egyaltalan nem tetszik. Ez persze a jatekmechanikara es az akkori megoldasokra ertendo, mint pl iranyitas, celzas. Az atmoszferaja meg mindig csucs!

En azt mondom, hogy teljesen mindegy, hogy tps vagy fps, csak legyen meg az emlitett atmoszfera es verbeli tulelo horror stilus! Nem csak a sok agyatlan tomegshooter! Itt teljesen mason van a hangsuly, s ezt a RE7-el ugy nez ki sikerul megteremteniuk, ha nem is 100%-osan. Emellett persze lehetne meg egy par akcio-horror resz is, hogy azert legyen valasztek mindenki szamara. Legalabbis inkabb tobbfajta RE-t, mint a sok remastert.
16.
16.
kulibuli
#15: Ez inkább korosztálytól függ ennyi. 80-90-es években, vagy azelőtt született embereknek az első 3 tetszett (én magam is ide tartozok), 00-n felül a 4-5 akár a 6, ez meg ki tudja talán a 10 éves pistikéknek, ez van.
15.
15.
DarkLord
Több csoportra osztható a Resi fanok is vannak, akik az első részeket szerették (ez vagyok én is), vannak, akik a 4-től felfelé lévőket, persze őket még lehet kettébontani, mert valaki bekajálta az 5-6-ot is és valakinek csak a 4 az isten :D

A fene tudja én azt mondom, hogy rettegni tuti nem fogok , majdnem 40 évesen meg a fene se kíváncsi óvodás szintű bújkálásra...pedig itt kb. nagyon úgy néz ki a dolog, hogy ez lesz az irány. Ám legyen kis bújkálás kis gyilok kis ijesztegetés, de a fejtörőket sem kellene hanyagolni azért! Valahogy összegyúrni mindent és nem túlzásokba esni egy-egy elemmel csak. Nekem bejött a demo , főleg az, hogy kazin látottakat kellett újraélni és az ott látott dolgokat tudtuk hasznosítani. pl. a kandallóban lévő gomb, ami nyitotta a titkos ajtót etc. A nézet meg legyen már opció , hogy belső vagy külső nézet, mert nekem ez a belsőnézet nekem nem nagyon nyeri el a tetszésemet.
13.
13.
KRAT0S
Én imádtam a régi részeket főleg a nullást.De legjobban a 4 - 5 az amit szerettem,a 6.az fos volt.
De hogy ez mi a rák azt nem tudom,végignyomtam a demót de ez nem Resi !!
Mondjuk nekem már alapból az nem tetszett hogy belső nézetes,és nincs fegyverem.
Még a Fatal Frame-ben is van nálad egy fényképező ami a fegyvered ugye,és attól tényleg folyamatosan rettegsz,és összefosod magad,de ez nem hozza azt a szintet.

Na de mindegy akinek tetszik megveszi,én 100% hogy kihagyom.
12.
12.
DON GONDOCS
Lehet hogy jó játék lesz, mert megvan a célközönsége. A Capcom látta hogy az ilyet kajálják az emberek hát megcsinálják resident evil címen talán ha nem számozott folytatás lenne, akkor nem is lenne nagy gond.
6.
6.
kamgecam
Nem lesz ez rossz, sõt csak elrontja a fülsüketítõ óbégatás!
5.
5.
Gorrister
Azt ígérték, hogy bár első személyűre vált a játék, de azért a játékmenetben visszaköszönnek majd a régi játékmechanikai elemek, úgymint a gyógyító növények gyűjtögetése és kombinálása, fegyver használat és a szűkös lőszerkészlet után való kutatás. Hát én ezekből eddig még semmit nem láttam. :/
4.
4.
crytek
Ez borzongás? Ez egy fos
2.
2.
overdosed90
Hát egy Outlast félének elmegy de hogy Resident Evil. Meg amit ezek a japók bénáznak azt szörnyű volt nézni. :P Kíváncsi leszek mennyi köze lesz a RE névhez.
1.
1.
Fulár
Nem akarok vitát generálni mert ez szubjektív kérdés de szerintem ez egy vödör okádék!Ez minden csak nem Resident Evil!Részemről egy kupac fos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...