Mintha ismerős lenne a Metal Gear Survive

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 21.
  • Videó
Link másolása
Érdekes összehasonlító videó bukkant fel a YouTube-on, amely tanúsága szerint a Konami a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain térképét hasznosította újra a Metal Gear Survive munkálatainál.

Hiába árulják majd nyomott áron, a Metal Gear Survive-ot figyelve akaratlanul is az az érzése támad az embernek, hogy a Konami a rókabőrre hajt: legalábbis elég nehéz másképp értelmezni a kooperatív módra kihegyezett mellékág létezését. Ezt erősíti meg az alábbi videó is, nézzétek csak!

Bizony: bár az asseteket átrendezték és a textúrákat is lecserélték itt-ott, a fenti demó helyszíne egy az egyben a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain afganisztáni térképéből van kivágva, ami azt sejteti, hogy a fejlesztők nem gondolták túl a pályadizájnt, inkább újrahasznosították már a meglévő terveket. (Hacsak nem arról van szó, hogy a történetben szereplő féreglyukak épp Afganisztánba repítik a seychelle-szigeteki Mother Base-t és azok katonáit...)

Akárhogy is, ettől még lehet jó a játék egyébként, hasonló hír a Far Cry: Primal kapcsán is kipattant anno, és végül senkit sem zavart igazán.

A Metal Gear Survive 2017-ben jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

3.
3.
DON GONDOCS
Nahát micsoda meglepetés. Mért csinálnának egy újabb térképet hisz ez nem is lesz egy teljes árú játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...