Metal Gear Survive PC, PS4, XBOXONE

A Konami Kojima távozása után sem jegeli a Metal Gear-sorozatot. Erre viszont nem számítottunk.

Kojima már megint a lehetetlent ígéri

Jól tudjuk, hogy Hideo Kojima a csillagokat is képes leígérni az égről, a japán játéktervező pedig most sem hazudtolta meg magát. Az állítása szerint az új játéka alapjaiban változtathatja meg nem csak a játék-, de a filmipart is.

A Konami feltámasztja a klasszikus játékait?

A VGC értesülései szerint a Konami szeretne visszatérni a nagyok ligájába, így a meglehetősen sivár időszak után feltámasztaná klasszikusait, vagyis jöhet az új Castlevania, Metal Gear Solid és Silent Hill is.

Három játék próbálható ki a hétvégén

Ha PlayStation Plus-előfizető vagy, akkor lecsaphatsz a Metal Gear Survive próbaverziójára PS4-en, míg a PC-sek a vietnami hadszíntérre repülhetnek a Rising Storm 2: Vietnammal. A mozdonyvezetők is jól járnak!

Metal Gear Survive teszt

Kojima mester kirúgása után a Konami nem mondott le a frencsájzról, a rajongói utálat ellenére egy olyan mellékágat készített, amelyben a túlélés lesz a legfontosabb feladatunk. Mindezt az Metal Gear Solid V vázára felhúzva.

Brit toplista: csak a hatodik lett a Metal Gear Survive

Hiába jelent meg nyomott áron, és hiába telt csendesen az elmúlt hét, csak a hatodik helyet tudta megcsípni a brit játékeladási toplistán a Metal Gear Survive. Az élen a FIFA 18 végzett.

Metal Gear Survive - egyszerre csak egy karakterrel

Alapértelmezetten csak egy karakterünk lehet a Metal Gear Survive-ban. Ha ezzel párhuzamosan szeretnénk egy másikat is indítani, azért már fizetnünk kell, ráadásul nem is keveset.

Itt a Metal Gear Survive utolsó előzetese

Ez lesz az első olyan Metal Gear, amihez semmi köze nem volt Hideo Kojimának, hozzánk pénteken fut be a kooperatív lövölde. A Konami ma a launch trailerrel kedveskedett, amely szépen összefoglalja a játék lényegét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok, mi pedig szokás szerint listába gyűjtöttük a következő napok legfontosabb premierjeit. Szerencsére ezúttal is kövér a felhozatal, egyik platformon sem fogunk unatkozni.

Metal Gear Survive - videón a kampány első órája

Miközben a Metal Gear Survive második bétatesztjére várunk, üssük el az időt egy új gameplay felvétellel - már ha nem félünk a spoilerektől. A videó a kampány első óráját örökíti meg, benne egy nagy adag átvezető jelenettel.

Metal Gear Survive - második kört kap a béta

Ha esetleg lemaradtál az első körről vagy csak nagyon bejött a játék, és szívesen kipróbálnád újra, akkor jó hírünk van, mert a Konami nemrég bejelentette, hogy újabb Metal Gear Surviva bétahétvége van a láthatáron.