Metal Gear Survive PC, PS4, XBOXONE

A Konami Kojima távozása után sem jegeli a Metal Gear-sorozatot. Erre viszont nem számítottunk.
1698044400

Kihagyták Kojimát a MGS Master Collection Vol. 1 stáblistájából

A sorozat atyja és a Konami közti kapcsolat alapján egyáltalán nem meglepő a lépés, sőt már-már logikusnak tűnhet, azonban mégis meredek, hogy nem említik meg név szerint azt, aki nélkül létre sem jött volna a játék.
1686239649

Előzetest kapott Hideo Kojima dokumentumfilmje

Ha a játékipar megtestesült rocksztárjairól beszélünk, akkor Hideo Kojima neve rendre az elsők közt kerül elő. A japán játéktervező munkásságáról hivatalos dokumentumfilm született. Lássuk az előzetesét!
1666802004

Kojima már megint a lehetetlent ígéri

Jól tudjuk, hogy Hideo Kojima a csillagokat is képes leígérni az égről, a japán játéktervező pedig most sem hazudtolta meg magát. Az állítása szerint az új játéka alapjaiban változtathatja meg nem csak a játék-, de a filmipart is.
1633161600

A Konami feltámasztja a klasszikus játékait?

A VGC értesülései szerint a Konami szeretne visszatérni a nagyok ligájába, így a meglehetősen sivár időszak után feltámasztaná klasszikusait, vagyis jöhet az új Castlevania, Metal Gear Solid és Silent Hill is.
1527922817

Három játék próbálható ki a hétvégén

Ha PlayStation Plus-előfizető vagy, akkor lecsaphatsz a Metal Gear Survive próbaverziójára PS4-en, míg a PC-sek a vietnami hadszíntérre repülhetnek a Rising Storm 2: Vietnammal. A mozdonyvezetők is jól járnak!
1520690700

Metal Gear Survive teszt

Kojima mester kirúgása után a Konami nem mondott le a frencsájzról, a rajongói utálat ellenére egy olyan mellékágat készített, amelyben a túlélés lesz a legfontosabb feladatunk. Mindezt az Metal Gear Solid V vázára felhúzva.
1519650000

Brit toplista: csak a hatodik lett a Metal Gear Survive

Hiába jelent meg nyomott áron, és hiába telt csendesen az elmúlt hét, csak a hatodik helyet tudta megcsípni a brit játékeladási toplistán a Metal Gear Survive. Az élen a FIFA 18 végzett.
1519372800

Metal Gear Survive - egyszerre csak egy karakterrel

Alapértelmezetten csak egy karakterünk lehet a Metal Gear Survive-ban. Ha ezzel párhuzamosan szeretnénk egy másikat is indítani, azért már fizetnünk kell, ráadásul nem is keveset.
1519151420

Itt a Metal Gear Survive utolsó előzetese

Ez lesz az első olyan Metal Gear, amihez semmi köze nem volt Hideo Kojimának, hozzánk pénteken fut be a kooperatív lövölde. A Konami ma a launch trailerrel kedveskedett, amely szépen összefoglalja a játék lényegét.
1519034400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok, mi pedig szokás szerint listába gyűjtöttük a következő napok legfontosabb premierjeit. Szerencsére ezúttal is kövér a felhozatal, egyik platformon sem fogunk unatkozni.