A Dark Souls III két DLC-jével véget ér a sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 21.
  • Hír
Link másolása
Ismét megerősítést nyert, hogy a Dark Souls III korábban bejelentett két letölthető kiegészítése jelenti majd a sorozat végét. Legalábbis Hidetaka Miyazaki, a From Software elnöke ezzel lezártnak tekinti a történetet.

Az idei Tokyo Game Shown adott interjút Hidetaka Miyazaki, a From Software elnöke a Polygonnak. A magazinnak ismét megerősítette, hogy bár nem zárja ki teljesen annak lehetőségét, hogy valaha folytatást kapjon a Dark Souls-sorozat, a bejelentett két DLC-vel számára biztosan véget ért a történet, így valószínűleg valaki más lesz majd az, aki tető alá hozza a következő felvonást.

Miyazaki egyébként áprilisban már lenyilatkozta ugyanezt, így komolyabb meglepetés ezúttal már nem érhette a rajongókat.

A cég terveiről pedig azt mondta, azt viszont nem tartja kizártnak, hogy a csapat egyik következő játéka valamilyen Dark Souls-szerű vagy éppen dark fantasy alkotás legyen. Mint mondta, rengeteg szuper dolog van, amit át lehet emelni a franchise-ból egy-egy új anyag, legyen szó a technológiáról, a játékmenetről, illetve mindarról, amit a Dark Souls fejlesztése közben tanultak és sajátítottak el.

Az továbbra is ködös, vajon a From Software is felül-e a remaster-vonatra, ugyanis az ilyen irányú tervekről még mindig nem nyilatkozott. Ami viszont az E3 után ismét megerősítést nyert, hogy a csapat valóban három projekten dolgozik, amiből az egyik az Armored Core nemrég megerősített új része lesz.

A Dark Souls 3 következő DLC-je, az Ashes of Ariandel október 25-től lesz elérhető, PC mellett PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt.

25.
25.
user101
Mert pc-re nem biztos, hogy el tudnák adni újra. Gondolj csak bele; berakod a lemezt / letöltöd Steamről és már játszol is. Elméletileg 99%-os a visszafele kompatibilitás. Az 1% legyen az a játék, a városi legenda amiről még nem hallottam de semmilyen módon nem lehet működésre bírni... ( Azt most ne számítsuk ide ha a szerverek leállása miatt nem megy valami, az nem kompatibilitási probléma... )

PS-en kicsit azért más a helyzet, lévén fizikailag más az architektúra, így mindenképp melósabb a dolog. Majd most, hogy minden platform kb. egyforma; a következő "generációban" nem is lesznek ilyen problémák. Sajnálom is előre a fejlesztőket / kiadókat, találhatnak ki megint új dolgokat... ;)))
24.
24.
pucu9011
#18: A dlc-t csak a második boss után tudod aktiválni
19.
19.
Krezy
#18:
Nemlehet hogy régebben leszedte patch formájában és a dlc megvételével unlockolta a dolgot ?
Próbáltad már azóta a játékot,hogy benne van-e a dlc?
18.
18.
Zoli0705
Valaki segitsen!!!! Megvettem a Bloodborne DLC-t a store-ban. De lòpikulàt sem tölt (van internet kapcsolat). 2nappal ezelőtt vettem, pàr percel ezelőtt pedig direktbe felmentem a sony oldalàra ahol bejelentkeztem, ès pròbàltam ùjra megvenni...... termèszetesen ìrta hogy mar megvettem. De akkor miert nem tölt? Vagy ezt nem is fogja?
17.
17.
Raam989
#16: Na, hát érted hogy értem... D:
16.
16.
Yanez
#14: Akkor megvennem a szivedet, utana megkapod a jatekot PS4-re.

A remasternek, barmennyire is ellent mondok magamnak, van ertelme!
1: Ha nincs visszafele kompatibilitas az adott konzolon.
2. A fanok biztosan orulnek, hogy kedvencuket szebb kontosben tolhatjak.

Az mar mas kerdes, hogy az arazassal mennyire huzzak le az embereket, mint az is, hogy egyeseket miert zavar a remaster, ha semmi hatranyuk nincs belole?
15.
15.
zozo76hun
azta mi van itt! mar nincs olyan hir aminel nem lennenek beszolasok... :)
14.
14.
Raam989
Én bármely belső szervemet eladnám azért, hogy ps4-en nyomhassam újra a demons és dak souls1-et. Vannak olyan játékok, amik megérdemlik a remaster kiadást, még akkor is, ha nem számítanak réginek. A souls játékok pontosan ilyenek.
3.
3.
DarkLord
Ez az első DLC nagyon ott lesz a szeren, de az egész 3. rész is nagyon tetszik nekem , már 2-szer végigtoltam. Ennek tényleg olyan atmoszférája van, hogy nem sok játék tudja ezt nyújtani.
2.
2.
biohazard rex
közbe befutott egy 7 perces gameplay is, oszt meg nem rajátok ki? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...