Watch Dogs 2 - nagyobb és jobb, mint az elődje

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
A nemzetközi szaklapok már kipróbálhatták a Watch Dogs 2 egyjátékos módját, és egy rakás gameplay videót rögzítettek a tapasztalataikról. Ezenkívül a Ubisoft is elárulja, mennyiben változott a játék az első rész óta.

A tegnapi sztoritrailer után csak úgy tobzódhatunk az új kedvcsinálókban, miután a sajtó képviselői már nekiveselkedhettek a Watch Dogs 2 kampányának. Kezdjük egy hivatalos bemutatóval, amely azt ecseteli, miben változott a játék az első rész óta. A Ubisoft szerint "nagyobb, jobb és merészebb" folytatással lesz dolgunk november 15-én.

Az alábbi videóban a DedSec csapatát nézhetitek meg munka közben. Hősünk a hackerek főhadiszállásán veszi fel az aktuális küldetést, elsőként egy furgont kell meglovasítania egy szigorúan őrzött telepről:

 Ha pedig a mellékküldetésekre vagy kíváncsi, kattints ide:

Friss képek:

 
64.
64.
Vigohouse
Annyira de annyira vártam a második részt de ezt eddig sehogy se tetszik. Pedig amikor anno bejelentették,hogy jön a második rész tök megörültem neki (mielőtt megkérdezitek: igen,nekem tetszett az első rész.Lehet,hogy egyedül vagyok vele). Aztán lassan jöttek az infók. San Francisco. Kiugrottam a börömből. Kedvenc városomban fog játszódni. Juhééé. Aztán a kezdeti örömöm lassan kezdett egyre jobban alá hagyni miután megjelent az első trailer majd gameplay. Nekem valahogy ez a csili vili,ki a fasza gyerek stílus nem jön be. Olyan Bieberes (Bocsánat a Bieber rajongóktól,kövezetek meg). Egyszerűen taszít,nem tetszik. Na mindegy. Ez van. Majd akciósan megveszem,első napos vétel nálam kizárva. Pedig az első az volt. Kár pedig nagyon vártam. :(
60.
60.
zozo76hun
nekem mindig is a gta volt az etalon. valahogy mas open world jatek nem is tetszett csak a gta, de erdekes modon egyatalan nem a story meg a karakterek, hanem csak a szimpla maszkalas/felfedezes. ezzel szemben nehezen vette be a gyomrom a watch dogs fele iranyitast (mar az autos reszt, mert a harc amugy nekem jobban bejott mint a gta-ba), de pl a story meg maga a karakter sokkal jobban tetszett, foleg hogy komoly volt a tortenet. valahogy a gta baromkodasa meg a benne levo goreny, kisstilu bunozoi foszereplok soha nem tudtak erdemben tetszeni. szoval nalam a tortenet a watch dogs, de maga a celtalan maszkalas meg gta. na ez van.
51.
51.
Beniciodeltoro
Hát ezek a hekker fiúk nem csak a lányokat szeretik :)
50.
50.
XuChi
Ezeket a karaktereket elnézve, látom, hogy ezt a játékot a mai tiniknek címezték.

Az összes főhős nincs több 18-nál. Méteres betűkkel felírva hogy DEDSEC.

Getto stílus, buggyos gatya (teleszart búvárnadrág), láncok, tetkók, laptop, teló, drone, stb. A mai divatos kütyük és ruhák. Ez kell a mai tiniknek. Ezzel a játékkal adnak alájuk még egy lovat.
43.
43.
AfterLife
#38: "Én csak furcsának tartottam, hogy néhányan minden hírnél ott vannak és szaroznak egy olyan játékot, ami még meg sem jelent, egy olyan karaktert, akiről alig tudunk valamit az alapokon kívűl, méghozzá úgy hogy azt nem épp a legmegfelelőbb."

Nem kell ezt furcsának tartani. Manapság divattá lett a hisztizés. Meg hát... hogy is mondjam, túlságosan is rá akarjuk másokra erőszakolni a saját akaratunkat. Elvárni egy játékfejlesztő csapattól, hogy olyan alkotást hozzanak létre, ami tökéletesen passzol az igényeinkhez, kissé önző dolog. Persze, ha az elvárások túl magasak, vagy ha a játék nem üti meg azt a mércét, esetleg nem felel meg az ízlésünknek, akkor persze nagy általánosságban nem azt tesszük, ami logikus lenne... azaz, hogy nem foglalkozunk vele többet, hanem utálkozunk, köpködünk, próbáljuk mások kedvét szegni, idiótának akarjuk beállítani azt, akinek tetszik, csak mert az ő ízlésének mondjuk pont megfelel. Rosszindulat. Meg hát, az emberek szeretik jól megmondani a magukét és mellé bezsebelni a támogató elismerést. Ha például divat fikázni a CoD-ot, akkor minden egyes CoD hír egy várva várt lehetőség számunkra, ahol újra és újra, ezredjére is szét hisztizhetjük magunkat. Sokan követik a tömeget, sokan fújják ugyanazt és sokan hiszik azt, hogy ez mindig a helyes út. Vicces látni, mikor különböző emberek, sokszor szóról szóra ugyanazokat a szavakat használják, amiket az előttük levő a szájukba adott. Mintha nem lennének saját gondolataik... hoppá elkalandoztam. Inkább nem folytatom tovább.
37.
37.
fehersam
#22: Azért, mert nektek semmi se jó. "Nézd már, megint van rajta sapka."
29.
29.
EBR2000
#26: Azért van különbség a kettő között.
Én csak szimplán beismertem, hogy a játéknak azért vannak hibái. Nem is kevés.
Megítélni viszont egy teljes játékot (jó) pár videó alapján, és azt teljes mértékben lehúzni és szarozni (fikázni) az már megint más.
27.
27.
PaprikaJancsi
Már tűkön üllve várom, hogy megejelnjen, és újra csapthassam a Watch Dogs világában. Nekem az első rész nagyon bejött, leginkább a játékmenet és a sztori fogott meg igazán. A második részben kicsit elterelték máshova a hangulatot, de így is pofásan néz ki, jó lesz ez (remélem). A világ is tele lett élettel aminek nagyon örülök, és T-Bone is benne van, akit nagyon csipáztam az első részben is. Város, de nagyon !
26.
26.
KőbányaKispest
#23: "Én tényleg nem értem ezt a sok fikázást.." ---------------->

"Az animációk viszont tényleg elég rosszak.

A főgonosz meg nagyon sablonos és unalmas, nem is beszélve a történetről.

Jaj, meg az a vezetés! Páros lábbal rugdosnám ki azokat a barmokat, akik azt elkövették. Egyértelműen nem vezettek gokartnál nagyobb járművet.,, "

Kérlek....

25.
25.
prodigy1990
Nem értem miért szólják meg azt, hogy sok negatív kritika. A hozzászólás lehetősége ezen az oldalon azért van kitalálva, hogy az emberek szabadon elmondhassák a véleményüket. Ha sok a negatív kritika, akkor elvileg sok embernek nem tetszik. Legalább képet ad arról kinek jön be a játék, kinek nem, ennyi. Az embernek joga van elmondani a véleményét, lehetőleg ne trágár szavakkal.
24.
24.
kopic
Akárki akármit mond, de ez az év legjobb játékai közt lesz.
23.
23.
EBR2000
Én tényleg nem értem ezt a sok fikázást... Ami a GTA-ban elfogadott, az itt egyenesen fos. Ami ott (vagy máshol) szatíra, az itt szimpla klisé.
"HUNRova és társai" már kissebb kereszteshadjáratot indítottak a játék ellen!
De most komolyan: tényleg itt mindenki egy igazi minta katona, az erkölcsösség mentsvára bika bicepsszel, aki az utcán páwa gyerekeket öldös szúrós tekintetével?!
Valósághű a játék? Dehogyis! Jó lesz? Azt se hiszem... De akkor se gondolom, hogy ez még indokolná azt a mértéktelenül homofób, rasszista mocskot, amit itt néhányan a ,,kanapéról" böffentenek föl komment gyanán, miközben szidjuk a főhőst szűk farmerjéért és nem éppen impozáns megjelenéséért. Ja, és csak hogy tisztázzuk: Kétlem, hogy a főhős bármivel is könnyebb, gyengébb lenne egy átlagos férfinál. Angol szlenget és Fekete Pákó színtű dumálást én a videókban nem nagyon hallottam... (Méghozzá máshol ez nem is lenne baj, mi?!). A csajon egy szem tetoválás nem látható, max a ruha alatt. Az meg nagyon érdekelne, hogy hogyan látták olyan sokan... Ezt azért én is szívesen megtanulnám. :D
Az anarchiát már meg sem említem... Nem hiszem, hogy tisztában vagytok a szó jelentésével.

Az animációk viszont tényleg elég rosszak. (Furcsa, hogy a 3 játék, ami érdekel és mostanában jelenne meg mind küzd ezzel a problémával... FF XV, Mafia III és még ez is.)
A főgonosz meg nagyon sablonos és unalmas, nem is beszélve a történetről.
Jaj, meg az a vezetés! Páros lábbal rugdosnám ki azokat a barmokat, akik azt elkövették. Egyértelműen nem vezettek gokartnál nagyobb járművet.,,
20.
20.
Arsenal4ever
#18: ja ezt en se vágom! annyit pofáznak egyesek hogy milyen xar....ne vegye meg akkor!? fasz se kíváncsi a rinyálásra!
18.
18.
fehersam
Blablablablaaaa....Nekem tetszik. Ha nem tetszik, ne vedd meg! A képlet mindig ilyen egyszerű volt.
16.
16.
XuChi
Gagyi az egész ugy ahogy van.
13.
13.
RangerFox
Nem értem a károgókat. Őszintén miért kell belekötni minden apró dologba? Másba nem tudtok... Forzánál is, azért sírnak mert az esőcseppek nem úgy esnek. Röhej xd
12.
12.
aordog
Furcsa....azt mondták jobb lesz majd a folytatás, mint az elôdje.
Valahogy ez nem jön át.....
Valami hiányzik. Sajnos nem tudom megmondani, hogy mi, de olyan félkész érzésem van. A video meg vagy gyenge vagy nem tudom mi a gond...de olyan, mint régebben a Rainbow Six Vegas második rész megjelenése...azaz ott is jobban nézett ki az elsô rész! Sokkal de sokkal többre számítottam, de a tesztek majd megmondják, mert lehet, hogy hatalmasat tévedek és egy akkora játék lesz, hogy már az idén bejelentik, hogy akkora bevételt okozott, hogy készûl a harmadik rész is!
11.
11.
Remélem a harmadik részre elhagyják ezt a hackelős részt, számomra annyira unalmas és erőltetett. Megállítja a motort, automatikusan elindul a kocsi vagy mi... Nem az én világom.
10.
10.
Angelwing
#7: https://www.youtube.com/watch?v=xU7WGAJPRRw ...LOL Mennyire igazad van! :))
9.
9.
Angelwing
Semmi stílusa és hangulata nincs a játéknak. Ez egy dögunalom! Sebaj lesz helyette Mafia 3.
8.
8.
KőbányaKispest
"Igazi, szerethető, Badass főhős. A kis virágmintás, szemcsis, derékig felhúzott nadrággal."

A maszkos hülyegyerek nem fullad meg abban a szarban a fején?
7.
7.
dzsiádzsó
Jobb nagyobb :D őszintén a videó nálam egy alfa fázisban lévő törölni érdemes sz@rt mutat be, ennyire gagyi animációkkal (karakter mozgás különdíjas nálam) talán a True Crime Ps2-es verziója óta nem találkoztam, igazából a játék még jobban sem néz ki, mint az, persze ez már HD-ban ronda, de attól még ronda, tőlem 8k-ba is az lehet, ahogyan egy skyrim meg szép a pics@ 4gb-os méretre butított textúráival is. A játéknak konrétan semmi hangulata nincs, a város egy műanyag élettelen vacak, az előző rész is katasztrófa volt, de ez egyenesen gáz én még mindig ezt a játékot várom https://www.youtube.com/watch?v=xU7WGAJPRRw igaz ez ebben a formában sosem jelent meg, de E3-as Ubi demotol mit is várhatunk...
6.
6.
gildesh
Az Assasin's Creed-nél is a második rész futott be igazán, kíváncsi vagyok erre, de megvárom a kritikákat és teszteket.
5.
5.
prodigy1990
Hát nagyon unalmas. Ha ez valakinek bejön, akkor egészségére.
4.
4.
DON GONDOCS
Lol, első videó 3 percnél. Az AI jól bepörgött :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...