Sundered - metroidvania, amit Lovecraft ihletett

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A norvég mitológiára építkező Jotun fejlesztője, a Thunder Lotus ezúttal egy metroidvania stílusú játékon dolgozik Sundered címmel. A kézzel rajzolt grafikával operáló alkotást Lovecraft munkássága ihlette.

Az akció-RPG-k műfajában hódító Jotun után egy picit más vizekre evez legújabb játékával a Thunder Lotus csapata. A Sundered egy sokkal sötétebb univerzumban játszódik, amit nem titkoltan Lovecraft írásai inspiráltak.

Műfaját tekintve vérbeli metroidvaniával lesz dolgunk, folyton változó kazamatákkal, és vérszomjas szörnyetegek hordáival. Mi döntjük el, hogy hajlunk-e az őrület felé, vagy inkább a humanizmust választjuk. Gyönyörű, kézzel rajzolt grafikával rendelkezik a program.

A történet szerint egy Eshe nevű tagot irányítunk, aki csapdába esett egy labirintusszerű barlangban.

A megjelenés 2017-ben várható PC-n és PS4-en.

5.
5.
user101
#4: A kifejezés amit kerestem tényleg leginkább a "skicc jellege van" :)
Ha szépen megcsinálják akkor nagyot fog ütni, ha ilyen marad akkor a felét / harmadát fogom adni érte, mint amit gondoltak ... :)
4.
4.
#3: Azért, mert rengeteg a befejezetlen háttér, meg még a karakterek is. Skicc jellege van az egésznek, de szerintem ez nem a végleges. Ha igen, akkor gáz.
3.
3.
user101
Elsőre azonnal igent mondtam volna, de miután kinagyítottam a képeket és kicsit szemlélődtem valahogy eluralkodott rajtam egy érzés. Nem tudom szépen megfogalmazni, de olyan, mint amikor messziről bámulsz egy klassz autót / jó nőt és amikor közel mész hozzá akkor mégis inkább fanyalogni van kedved.

Nem mondanám, hogy csúnya, csak olyan érzésem van, mintha a designernek nem tellett volna Photoshopra, csak az ingyenes Paint-re... :/
2.
2.
XuChi
Azt a büdös mindenségit!!! KEEELLL!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...