Sundered PC, PS4

A Thunder Lotus metroidvaniája, amit Lovecraft munkássága ihletett.
Típus:

Július végén érkezik a Sundered, ingyenes a Jotun

Napra pontos dátumot kapott a Thunder Lotus Games kézzel rajzolt grafikával operáló metroidvaniája. Főhősünk, Eshe, aki egy hátborzongató világban esik csapdába. A játék során kemény döntéseket hozunk.

E3 2017: Nézzünk bele a Sunderedbe!

A Jotun fejlesztőinek új metroidvaniája a jövő hónapban landol PC-n és PS4-en, így az E3-on már egy gyakorlatilag kész játékkal rukkoltak elő a srácok. Most 18 percen át mozog a Sundered, a videóban az első régiót nézhetjük meg.

Elrajtolt a Sundered Kickstarter-kampánya

Igaz, tétje már nincs, mert lényegében azonnal összejött a fejlesztők által kért összeg: a Jotun-csapat új metroidvaniája rendkívül ígéretesen fest, meseszép grafikával és addiktívnak ígérkező játékmenettel várnak minket a srácok.

Sundered - traileren a lovecrafti metroidvania

A Thunder Lotus Games csapata egy kézzel rajzolt hátterekkel operáló metroidvaniát készít Sundered címmel. A játékot H.P. Lovecraft munkássága ihlette, melyben folyton változó kazamatákat fedezhetünk fel.

Sundered - metroidvania, amit Lovecraft ihletett

A norvég mitológiára építkező Jotun fejlesztője, a Thunder Lotus ezúttal egy metroidvania stílusú játékon dolgozik Sundered címmel. A kézzel rajzolt grafikával operáló alkotást Lovecraft munkássága ihlette.