Mozifilm készül a Firewatchból

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Keresve sem találnánk jobb filmes alapot a Firewatchnál, hiszen a Campo Santo belső nézetes címe roppant erős narratívával volt megáldva. A készítők a minap partnerséget kötöttek a Good Universe hollywoodi céggel.

A The Hollywood Reporter egy nagy találkozásról számolt be cikkében: a Campo Santo csapata és a hollywoodi filmgyártó, a Good Universe olyan projekteket szeretnének nyélbe ütni, "melyek áthidalhatják a játékok és a filmek világát".

Az első közös munkájuk a Firewatch filmváltozata lesz, amely ígéretes alapanyag: a Firewatchban hiába volt kötött a narratíva, a történet mélysége és minősége még a videojátékok között is szokatlannak számított, vagyis egy filmet simán elvinne a hátán. Rendező és színészek még nincsenek, ahogy a premier dátumáról sem tudunk semmit.

A játékban két vadőr, Henry és Delilah titokzatos kalandjait élhettük át Wyoming erdeiben, 1989-ben. A szereplők profi szinkronját Cissy Jones (The Walking Dead-játékok) és Rich Sommer (Mad Men) adta. Még nem tudni, hogy az ismerős karakterek visszatérnek-e a moziban is.

A filmgyártó legfrissebb munkái között a Don't Breathe című horrort és a Last Vegast említhetjük.

A Firewatch februárban jelent meg PC-re és PS4-re, míg az Xbox One-os változat e hét péntekjén lát napvilágot.

3.
3.
Yanez
#2: Pedig teljesen mas elmeny, mint amikor filmet nezel, vagy ahogy magad fedezed fel, eled meg a dolgokat, ha erted. Pl ennek a jateknak a hangulata a budos eletben nem fog atjonni filmen, meg akkor sem, ha Oscar dijas lesz. Vagy inkabb ugy fogalmaznek, hogy barmilyen jo filmet gyurnak belole, a hangulata sohasem lesz olyan, mint a jateke. Attol meg lehet jo, csak masfelekeppen.
2.
2.
Chrysh
Most mondanám, hogy az ilyen sétaszimulátorok játékidejéből adódóan eleve filmet kellett volna csinálni, de mivel alig vittek filmvászonra játékot sikerrel, ezért drukkolok a projektnek.
1.
1.
Dresa
Már nagyon várom a pénteket!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...