Úgy néz ki, elkészülhet a Gears of War-film

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Közel tíz éve jelentették be először, hogy filmet készítenének a Gears of War alapján, ahogy azonban a mellékelt ábra is bizonyítja, a munkálatok nem haladtak éppen zökkenőmentesen. Ezúttal maga Rod Fergusson hozta a jó híreket.

Tegnap launch partit tartottak a Gears of War 4 jövő héten esedékes megjelenése apropóján, ahol Rod Fergusson, a The Coalition vezetője megerősítette, készül a Gears of War-film, a Microsoft a Universallal együttműködve hozza tető alá az adaptációt. Mivel a projekt még az előkészületi fázisban van, részletekkel nem tudott szolgálni az úriember, azt viszont már most leszögezte, nem az a céljuk, hogy szolgai módon másolják a játékokat: a lehető legjobb Gears-filmet készítenék el, ennek érdekében pedig eltérhetnek majd az alapanyagtól.

A Gears of War-moziról először 2007-ben kezdett el beszélni a Microsoft, akkor arról lehetett hallani, hogy a New Line Cinema megvette a játék jogait, és filmet forgatna a sorozat alapján. Noha már írót is vadásztak hozzá, a munkálatok zátonyra futottak, 2012-ben röppentek fel azok a pletykák, amelyek szerint újrakezdték a munkálatokat. Miután ezeket is csend követte, jó eséllyel immár harmadszorra fut neki a Microsoft az adaptáció megvalósításának.

7.
7.
kopic
http://www.metacritic.com/game/xbox-one/gears-of-war-4
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=1918&article=
6.
6.
roli33
#5: Stallone és a feláldozhatók :D
5.
5.
#3: Csak nehogy valami nyeszlett kis nyomorék legyen a főszereplő, meg ilyen Mila Kunis szerű nők...ide kemények kellenek, akik odabasznak! :-D Nehogy ilyen Gal Gadot szintű Wonder Woman legyen benne...
4.
4.
Obiwan HUN
#3: Milyen igaz! Mar csak a kar meret alapjan is! :D
3.
3.
crytek
Ha nem lesz ez egyik szereplő The Rock akkor szart se fog érni.. Ilyen szerepre termett!!!
2.
2.
ilovenancythompson
én ezt szívesen megnézem majd.
1.
1.
DON GONDOCS
Nem várok túl érdekes vagy izgalmas filmet, de legalább korhatár legyen 18+, megérdemelné.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...