Bemutatkozott a vezeték nélküli Oculus Rift

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 8.
  • Hardver
Link másolása
Az Oculus Connect rendezvényen bejelentették a vezeték nélküli Riftet is, amely Santa Cruz kódnéven fut. Ha megvalósul, nem leszünk a PC-hez kötve, sokkal mobilisebb VR-élményt kapunk.

Valljuk be, az Oculus Rift jelenlegi verziója eléggé helyhez kötött, tekintve, hogy kábellel csatlakozik a PC-nkhez. A gyártó szerint a következő lépés a vezeték nélküli változat lehet, amit a legutóbbi Oculus Connecten be is mutattak a nagyközönség előtt.

A Santa Cruz kódnéven futó VR-headset a mobilitását tekintve több lehetőséggel kecsegtet a fejlesztők számára, a felhasználók sétálhatnak vele, és ezt a jövő alkalmazásai tutira kihasználják majd.

A cég egy rövid videóban mutatja be a prototípust, megjelenési dátumról pedig egyáltalán nem beszélt:

5.
5.
delphijos
#4: Ez a generáció nekem is kimarad, de azt el kell ismernem hogy valahogy "el kellett indulni". Egy ilyen dolgot nem lehet úgy bevezetni hogy a semmiből rögtön a "tökéletes" hardverek és szoftverek jönnek.
4.
4.
strike19
Nem akarok károgni de ez a Vr játékok 84 % valami 2 órás demó féleségek lesznek.Igaz ne legyen igazam.PS Store-ba már fent van pár darab 6000 Ft körül mennek.KB 3 órányi játék idejük van.
Ez a Vr is olyan lesz mint a 3D.Nyomni fogja marketing.
Kb az ember megveszi 3 napig elvan varázsolva tőle utánna már megunja és megy a polcra.
3.
3.
zozo76hun
na ha ez lenne a scorpio-hoz, meg jo lenne, meg lennenek mar ra normalis jatekok akkor vennek ilyet a majdani konzolhoz.
2.
2.
markoci555
kezdődhet a kutatás, agydaganatot okoz-e
1.
1.
sanada
Reméljük nem a Samsung szállítja hozzá a beépített aksit. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...