Késik a Friday the 13th, de kapunk single playert

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 14.
  • Csúszás
Link másolása
Idén legfeljebb a bétateszt erejéig játszhatunk a Friday the 13th játékváltozatával, a végleges verzió csak jövőre jelenik meg. A rossz hír mellé azért jó is jutott: a fejlesztők úgy döntöttek, csak azért is tesznek single playert az anyagba.

Habár a Friday the 13th: The Game lényege az aszimmetrikus multiplayer lesz, melyben a játékosoknak Jason Voorhees elől kell menekülniük, a fejlesztők már a kezdetek óta szeretnének egyjátékos részt is: a játék Kickstarter-kampányában ez volt az egyik stretch goal, és a későbbi nyilatkozatok is a srácok elszántságát bizonyítják.

Ahogy az is, hogy bár a single playerhez végül nem gyűlt össze elég pénz a Kickstarteren, a Gun Media és az Illfonic úgy döntött, csak azért is megcsinálják a sztorimódot. Sőt! Sokan kérték állítólag, ezért a mesterséges intelligencia által irányított botok ellen is játszhatunk majd a végleges változatban, továbbá Tommy Jarvist is megkapjuk játszható karakterként, a harmadik multis pálya pedig a Packanack Lodge alapján készül.

A feketeleves? A fejlesztők ezzel együtt elhalasztották a megjelenést: habár az eredeti tervek szerint októberben startoltak volna, az idei év végén már csak egy bétának örülhetnek a Kickstarter-támogatók (illetve azok barátai, hiszen mindenki kap négy extra kódot is), míg a multiplayer 2017 tavaszán érkezik, az egyjátékos tartalmakra pedig jövő nyárig kell várni.

A játék egyébként PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is jön, digitálisan 40, dobozosan 60 dollárba fog kerülni.

3.
3.
koviprog
hála az égnek a kutyának nem hiányzik ez a játék. Ilyen jó horrort, ilyen gagyi világba ültetni egy vicc.
2.
2.
user101
1.
1.
crytek
Ott van wazzeg. Single player így már van értelme a játéknak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...