Ismerős arcok a Skyblivion előzetesében

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 16.
  • Videó
Link másolása
Újabb ízelítőt kaptunk a Skyblivion című rajongói munkából, aminek a keretei között a The Elder Scrolls IV: Obliviont gyúrná bele a Skyrim motorjába a modderek egy lelkes csoportja. Most az ismerős NPC-k kapják a főszerepet.

Persze a Skyblivion elkészültére még rengeteget kell várni, még csak most járnak a 0.2-es verziószámnál a srácok, így az alábbi videót is érdemes fenntartásokkal kezelni - rengeteg dolog változhat még a premierig. Ha segítenél a fejlesztőcsapatnak, jelentkezz hozzájuk, minden szakértelem jól jön nekik!

Már azért is, mert rendkívül elfoglaltak, elvégre ők dolgoznak a Skywinden, később pedig szeretnék elérhetővé tenni a munkájukat a Skyrim - Special Editionnel játszók számára is.

19.
19.
BrockSamson
#17: Szerintem ez erosen valtozo. Vannak jatekok, amik szepen oregednek, vannak, amelyek kevesbe. Egy izometrikus jatek peldaul majdhogynem idotlen lehet, ha a megfelelo felbontason el tudod futtatni, viszont hiaba jatszottam korabban tobb ezer orat Morrowinddel, manapsag mar erosen korlatozna a szorakozasomat a grafika.
18.
18.
Stranger
Ha már annyira megy a vita látványon, egyelőre ez a video semmit sem bizonyított. Tudom, hogy 0.2 és nem csak a grafika miatt csinálják, de jó néhány dolog egyenesen csúnyább mint az alap Oblivionban volt. Amit egyébként ha moddolsz még mindig nagyon szép lehet...
17.
17.
Csoki80
Hát nem tudom én a mai napig szívesen játszom vele. Sajnos az olyan gondolkodásmód miatt lett tartalmatlanak a mai játékok és filmek, amit páran itt is képviselnek. Szerintetek például egy szép régi kép, vagy festmény, film, játék stb.. azért "ocsmány" mert régebbi technikával készült? A játékoknak, csak egy pici része a grafikai megjelenés nem?
14.
14.
adamsfamily
#4: Annak idején valóban szép játék volt.Mindig ki akartam próbálni,de a gépemen nem ment,xboxom pedig nem volt még akkoriban.Mire megvettem a 360-at már elég csúnyácskának tűnt,ahogy a Fallout 3 is.De a grafika nem minden.Ezekben a játékokban legalább volt tartalom és ha valaki leült vele játszani némi angol tudással még ilyen grafikával is jobban magába tudott szippantani szinte bárkit.
12.
12.
GODL1KE
11.
11.
Extol
Jól néz ki. Régebben sokat foglalkoztam az Oblivion egyik XXX modjának bővítésével, de már se időm se türelmem nincs efféléhez.
9.
9.
Giggsy
Most akárhogy szidjátok szerencsétlent, attól még az Oblivion nem lesz egy szebb játék. Nem volt az az orgazmikusan gyönyörű már a megjelenésekor sem, mostanra pedig kifejezetten ocsmány. Hogy jó játék-e? Nagyon. De attól még csúnya, amin a modok sem képesek segíteni. Én örülök a felújításnak, mert őszintén szólva az Oblivion már durván alatta van annak a szintnek, amit képes vagyok grafikailag elviselni.
6.
6.
crytek
Ha valaha elkészül ez vagy a Skywind. Akkor totális maximális alázatom a Betshesda brigádé, hogy nem mocskos Capcom módra lődözik le a jobbnál jobb szebbnél szebb Resi felújításokat és a többi szemétláda cég aki már rég leszarja az adott cuccot de cseszi a csőrét hogy valakik ingyen megcsinálják 65x jobbra/szebbre.
2.
2.
Csoki80
1.
1.
Mortis
jobban várom, mint a Skywind-et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...