Ma délután hull le a lepel a Nintendo új konzoljáról

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 20.
  • Teaser
Link másolása
A Nintendo ma délután rántja le a leplet a következő konzoljáról. A korábbi pletykák szerint az egyelőre Nintendo NX kódnéven emlegetett masina egyszerre lehet a Wii U és a 3DS utódja.

Nemcsak a Red Dead Redemption 2 előzetese miatt érdemes majd délután a GK-n lógni, 16 órakor mutatkozik be a Nintendo NX is. Az előzetes információk szerint a kiotóiak nem viszik túlzásba a részleteket, egy háromperces beharangozót kapunk majd felvezető gyanánt.

Abban mindenesetre nagyon bízunk, hogy legalább a konzol végleges nevére fény derül, és a sokat pletykált hibrid koncepcióról is lehull a lepel. A legutóbbi hírek szerint a Nintendo NX egyfajta kézikonzol lesz, aminek a két oldala lecsatolható, és kontrollerként használható. A gép NVIDIA Tegrával szerelt törzsét egy dokkoló segítségével tévére is kiköthetjük, és azt is egyre több helyről hallani, hogy optikai lemezek helyett kazettával működik majd a masina.

További érdekesség, hogy az Eurogamer szerint a Nintendo szeptemberben ejtette volna meg a premiert, de az NX-es Mario akkor még nem futott kifogástalanul az új gépen. Most már nincs baj vele.

15.
15.
DON GONDOCS
Remélem azért nem 250-300 dollárba fog fájni.
13.
13.
Yanez
Nintendo Switch. Szerintem nagy bukta lesz, de ne legyen igazam.
12.
12.
DON GONDOCS
https://www.youtube.com/watch?v=f5uik5fgIaI
11.
11.
user101
Majd mindenki meglepődik, ugyanis a nintendó elhozza a mobilos élményt "nagykonzolra" :DDD
10.
10.
#9: Plusz az is kérdés ha ez egy jobb, például 720p-s kézikonzol akkor úgy az egész DS érát is felejtsük el? De az még sikeres nem? Vagy fogják aztán leállítják, ennyi?
9.
9.
aordog
Kiváncsi vagyok! Ez most meglepett!
A gèp legyen király, de engem a játékfelhozatal foglalkoztat.
Illetve az hogy azok, amik most ps4-re és one-ra is jönnek....a NX-re is kiadják? Na és ha igen, akkor mennyit kell butítani? Mert ha nem kell, akkor a nintendo konzolja nagyon ott van!
Illetve ha kazettás lenne akkor a WiiU játékokat felejtsük el??
8.
8.
#7: Már hogyne számítana? Jó lenne egy olyan gép, amire jön minden nagyobb multiplatform játék. Még másfél óra, de sajnos egyelőre nagyon negatívan állok hozzá.
7.
7.
zozo76hun
jo gep lesz, higyjetek benne! mario biztos lesz rajta, a tobbi meg bem szamit! :)
6.
6.
DON GONDOCS
Kazettával fog működni, ez érdekes lesz :) Bár félek ha az egész konzol egy hordozható kütyü lesz, alig lesz erősebb a Wii u-nál.
5.
5.
DON GONDOCS
Szóval befejezték a Wii U 2 fejlesztését. A hordozható tablet kontroller mellet azért nem árt ha végre blu ray lejátszót is kapna a masina és egy normális online támogatást. Mit ábrándozok, akkora bukás lesz, mint az atari ET-je.
4.
4.
3.
3.
Obiwan HUN
Na vegre, en is kivancsi vagyok mar nagyon! ;)
2.
2.
Norbiii
Gyerünk Nintendo mutasd meg! Kíváncsi vagyok, hogy milyen új Mario játékról van szó....Kéne nyitóban egy Mario kart 9, egy oldalnézetes Donkey Kong, jöhetne egy Metroid is, és egy Galaxy 3....!
1.
1.
zozo76hun
na! vegre kiderul mit is tartogat a titokzatos nintendo nx a konzol-gamerek szamara. vagy valami hatalmas ujitas kell ami meg nem volt, vagy valami brutal eros konzol. ha egyis sem lesz akkor valoszinu hogy bukta. es nagy valoszinuseggel bukta, de ne legyen igazam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...