Nézzük meg közelebből a Nintendo Switchet!

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 24.
  • Képek
Link másolása
Ha a bemutatkozó videó és a pár hivatalos kép nem volt elég, akkor most egy élethű 3D-s modell segítségével is vethettek egy pillantást a Nintendo új konzoljára. A tőzsde végül nem reagált túl jól a masinára.

Az elmúlt héten mindenki a Nintendo Switchről beszélt, ami nem csoda, elvégre a kiotói vállalat egy hordozható és otthoni hibrid konzolról rántotta le a leplet. Számos részletre derült fény a masinával kapcsolatban, de tüzetesebben még nem tudtuk megvizsgálni. Szerencsére a Virtual Studio srácai elkészítették a konzol élethű 3D-s mását a hivatalos látnivalókra alapozva. Íme:


A képet kedvünkre forgathatjuk, és ráközelíthetünk a részletekre. A két Joy-Con sajnos a készülékhez van csatlakoztatva, így azokat külön még nem csodálhatjuk meg.

Azt még a Nintendo képviselője is elismerte, hogy még nem mutattak meg mindent a Switch-csel kapcsolatban, így a Wall Street Journal cikke alapján olybá tűnik, hamarosan még több részletre derül fény, jó eséllyel valamikor 2017 elején.

Noha a bejelentés apropóján kisebb növekedésről számoltak be a lapok, végül pénteken 6,5 százalékkal csökkent a Nintendo részvényárfolyama. Ez nagyobb esés, mint a Wii U 2011-es bemutatásakor, amikor a papírok 5 százalékkal veszítettek értékükből. Egyes elemzők kétségbe vonják a Switch sikerességét, szerintük nem biztos, hogy a szélesebb közönség is kíváncsi lesz rá.

22.
22.
isti89
A szemfülesek azt is láthatják ennèl a 3d-s modelnèl hogy mi is van a motorháztető alatt! Nos a nagy semmi! :D
21.
21.
delphijos
#20: "Mennyire lehet gyenge, ha támogatja az Unreal 4-et??"

Az Unrea4 elég jól skálázható, ez még semmit nem mond arrol hogy milyen erős.... Persze lehet erös is. Én csak a fogyasztás miatt kételkedem a PS4 szintben. ARM, alacsonyabb fogyasztás, meg minden, de akkor is. Vagy ha igen, 3-4 óránál nem fogja tovább birni. Én ezt azért kicsit kevésnek érzem.
20.
20.
aordog
Mennyire lehet gyenge, ha támogatja az Unreal 4-et??
Nekem nagyon úgy tünik, hogy ez valami forradalmi technologia!
És ezt a tudást magaddal viszed ahova akarod?? Már az is meggyözô lenne ha tudná a PS4 erejét...és mindezt hordozható formában! Mert attól több nem is kell, mivel szerintem a mostani konzolok szuperek!
19.
19.
myrte
A japánok kézikonzolon játszanak, esetleg otthoni konzol, de PC-t egyáltalán nem használnak ilyen célra. A nyugati embernek ez fura, de ez van. A japán piac meg akkora, hogy eltartja saját magát. Ezért van az, hogy JRPG-k nem jelennek meg tömegével a nyugati piacra, pedig van erre kereslet nálunk is (nem az országra értem, természetesen).

Személy szerint kíváncsi vagyok, hogy az ARM proci mire képes. Ne felejtsük el, hogy a telefonon azért kell bitang hw, mert minden virtuálisan fut. 5.0-tól már jobb a helyzet (ART).
18.
18.
Norbiii
A Ps4 erős, ha legalább, vagy kb ezt a szintet tudná, az nem lenne rossz, de a mesés Mario játékokhoz a Wii U grafikai szintje is klassz volt. Legyen erős, szép grafikával, de a lényeg a rá megjelenő jó kis játékok! Várom a új Donkey Kongot, az új Mario kartot, Mariot, és egy Yoshi szigetének is örülnék....
17.
17.
delphijos
#13: "Bár Magyarországon nem olyan nagy divat a handheld csak egy szűk réteg birtokolja sok országban viszont nagyon egyre nagyobb tömegeket szólít meg.Pl Usa,Anglia,Németország,és természetesen Japán.Itt a gk-án is sok ember ott hibázik amikor azt gondolják hogy csak Magyarország létezik"

Az tény hogy a CSAK játékra való eszközöt ( handheld ) eladásai világszinten visszaestek. Tény hogy a 3ds-t még mindíg veszik, kérdés hogy ez is kell majd-e a népnek. ( És csak hogy egy kicsit gonoszkodjak, nem azt harsogja az N marketing hogy ez otthoni konzol??? )


"A wii-nél pl pont fordítva volt a helyzet, szinte minden háztartásban volt."

A mozgásérzékelés sokaknak érdekes újítás volt, és a ps3/x360-hoz képest olcsó volt, DE, NAGYON SOK ember megelégedett a hozzácsomagolt Wii Sports-al, vagy még egy két partijátékkal. Én senkit nem ismertem aki elsődleges konzolnak tartotta volna, "hülyülni" jó volt a haverokkal olcsóért, ronda grafikával.

15.
15.
#13: Jaja, én ordas nagy bukásra tippelek. :D
A játékaikat szeretem, de rohadtul nem értenek az emberekhez. Olyan kis gagyi bóvlinak néz ki a Switch az eddigi videókból. Szerintem megint nulla hardver lesz alatta, a saját játékaikon kívül lesz három felülnézetes 256 bites fifa és már utána az sem fog érkezni. A PS / Xbox közben meg dobálja ki az erősebb gépeket, ezek meg megint csak kullognak. Oké, a nintendo más irányt követ, de pénz beszél.

#14: sajnos, mert az egyetlen gyártó, ahol érdekelnének az exkluzívok. De nem fogok két tucat N címért kidobni 80-90 ezret, mert szeretnék mással is játszani.
14.
14.
Norbiii
#11: Ebben igazad van, csak én erre azt mondom, hogy sajnos!:(

Vegyünk egy 14-17 éves gyereket, előbbi 2002-ben, utóbbi 1999-ben született, ők többségükben már a Ps, Xbox játékokon nőttek fel, míg én a 90s években a Nintendo játékain, ezért is örülök, hogy 2016-ban is tudok Donkey Kongozni....

Többségében egy mai fiatalnak Playstation kell és Xbox kell, Nintendosként ezt el kell ismerni! Ugyanakkor vannak olyanok, mint én, (több millióan) akik szeretik a Nintendot.
13.
13.
kamgecam
#11: A Wiiu-val kapcsolatban igazad van semmi kiemelkedőt nem alkotott.Sem innovatív nem volt, sem erős.Játék is kevés jött rá.Viszont akkor törvényszerű hogy most is így lesz ez?
A wii-nél pl pont fordítva volt a helyzet, szinte minden háztartásban volt.

Szóval nem mernék rá megesküdni hogy ez a mostani Switch nem kell majd az embereknek.Persze lehet igazad lesz és a wiiu sorsára jut vagy még rosszabb, de az is lehet hogy majdnem olyan sikeres lesz mint a wii.
Több infó kéne meg azért ha neked is nekem is van valamennyi rálátásunk szerintem egyikünk sem olyan biztos abban hogy ki merjük jelenteni hogy akkor ez most biztos tuti siker vagy tuti bukás.Te bukásra tippelsz én meg sikerre, egyenlőre.Azt meglátjuk mi lesz! :)
11.
11.
#8: Nem csak az új gépre gondolok, az előző sem volt egy nagy szám. Meg ha csak megnézem az ismeretségi kört, mindenkinél a PS az isten, utána jön egy-két embernek valamilyen xbox (de ez már elenyésző) és végül nem is hallottam olyat, akinek Nintendo terméke lenne.
Tök mindegy, hogy innovatív, ha az embereknek nem ez kell.
8.
8.
kamgecam
#4: Szerintem nem jól közelítitek meg a dolgot.Persze kockázatos amit most a N csinál de tarolhatnak is.Van egy olyan érzésem hogy ezzel valóban vagy kivonják magukat a forgalomból vagy feltámadnak hamvaikból.Köztes utat nem nagyon tudok elképzelni.Vagy óriási nyereség lesz vagy hatalmas bukás és a nintendo vége mint konzolgyártó.Én mindkettőnek örülnék mert akkor jönnének a jó kis Zelda játékok Mario Kartok ps-re és xo-ra is.:)
6.
6.
kamgecam
#3: Azért szívesen megnéznék játszanék egy N atomerőművön egy Mariót vagy Zeldát, Witcher3 vagy Uc4-es szintű grafikával. :)
De nekem szimpatikus ez a bivalyerős handheld megoldás is.Biztos kapós lesz mert ezt nem a ps4 vagy xo helyett, hanem mellé fogják venni az emberek mivel más igényeket elégít ki.Akiknek van, vagy volt ps vitája vagy 3ds tuti erre fognak váltani.Bár Magyarországon nem olyan nagy divat a handheld csak egy szűk réteg birtokolja sok országban viszont nagyon egyre nagyobb tömegeket szólít meg.Pl Usa,Anglia,Németország,és természetesen Japán.Itt a gk-án is sok ember ott hibázik amikor azt gondolják hogy csak Magyarország létezik,meg a rossz tömegközlekedés Budapesten és ha itt nem lesz sikeres akkor bukta.
Az N. nagyon jól mérte föl és látta meg hogy mire lehet és mire van igény amit a többi nagy cég még nem szolgált ki.
Csak az árazást ne basszák el...
5.
5.
delphijos
#3: Kérés az hogy megéri-e annyira egyedinek lenni, hogy ez a végén bukáshoz vezet.
4.
4.
#3: Nem tudom, mit képvisel. Jelenleg túlárazott és a saját termékein kívül nem igazán jön rá semmi. Durva, hogy ők ezt észre sem veszik, szépen lassan kivonják magukat a forgalomból.
3.
3.
Norbiii
#1: Ha úgy érted, hogy a Mario és társai mellé jöjjenek Ps, Xbox-ra megjelenő játékok, akkor legyen, de összességében a Nintendoból ne legyen se Ps, se Xbox, maradjon meg Nintendonak!

Két konzol van az egyik oldalon (Ps,Box) nem baj, ha van egy, ami egy másik irányt képvisel, legalább több a választék. :)
2.
2.
Cipo3
Elmondtam már akkor is, hogy nem fognak PS4 fölé menni. Most tovább gondoltam, egy kézbe tartható PSP nagyságú cuccba még egy wii U sem fér bele. Én gyanítom, hogy valami alig erősebb cucc lesz mint a wii U.

Iszonyat balfék banda.
1.
1.
Ps / Xbox vonalat kellene követnie.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...