Resident Evil 7 - újabb videóduó

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 25.
  • Videó
Link másolása
Tovább folytatódik a Resident Evil 7 világát bemutató videósorozat. A legújabb adagban túlélésünk zálogaként gyógyítjuk magunkat, illetve egy halhatatlan fickóval is összeakasztjuk a bajuszt. Színes életképek következnek.

Az életben maradás bizony kemény dió egy olyan közegben, ahol szinte mindenki a nyakunknak ugrik. A Baker-család kálváriájából hősünknek is bőven kijut, hogy így aztán nem egyszer fordul elő, hogy a különböző összetevőket kombinálva elsősegélyt kell nyújtanunk magunknak. Erről szól az első videó:

A másodikban egy halhatatlan fickóval állunk szemben, akibe hiába lövünk bele, felpattan a földről és nekünk ugrik újra. Talán egy fejlövés célravezetőbb lenne?

A Resident Evil 7 január 24-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra - a PlayStation-tulajok már a premiertől kezdve VR-támogatásnak örülhetnek. A többieknek egy évig kell várniuk rá.

3.
3.
vanpear
2.
2.
zozo76hun
most ez lesz ps-vr exluziv?
1.
1.
DON GONDOCS
Nem tudom mire számítsak igazából. Remélem ilyen condemned szerű játék lesz, egykis természetfeletti parával, ahogy az első trailerben is volt, vagy marad a vírus, fertőzés útján mutálódott emberek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...