Elindult a Gwent bétatesztje

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 26.
  • Korai verzió
Link másolása
A The Witcher 3 kártyajátéka óriási népszerűségre tett szert, szinte adta magát a lehetőség, hogy különálló programot varázsoljanak belőle. A CD Projekt RED le is csapta a labdát, tegnap óta már ki is lehet próbálni a játékot.

Az eredeti terveknél egy hónappal később, de elrajtolt a Gwent: The Witcher Card Game zárt bétatesztje. A tesztelés egyelőre PC-n és Xbox One-on zajlik, "később" pedig a PS4-esek is játszhatnak majd, sőt a PC-sek külön UWP-verzióra számíthatnak.

Regisztrálni a hivatalos weboldalon lehetett (illetve lehet még most is), és bár a bejutás nem garantált, a meghívókat azonban hullámokban küldik ki, nem kell elszomorodni, ha még nem kaptál e-mailt a srácoktól. Fontos megjegyezni azt is, hogy a szeptemberi stresszteszt játékosai számára sem garantálják a bétázást, és értelemszerűen az akkor szerzett kód sem váltható be most.

3.
3.
PAtr0n
#2: Jó a HS, de engem idegesít ez a ranked rendszer. Konkrétan az, hogy van olyan időszak amikor nem éri meg játszani, ha nem akarsz kikapni, zsinórban 20x akár, mert folyamatosan jönnek a létrát újból megmászó tapasztaltak.
Imádom a Witcher szériát, a 2-t most kezdtem, az 1 nagyon jó, volt, nem kérdés a 3 GOTY beszerzése sem, és nagyon kíváncsi vagyok a Gwent-re!
2.
2.
markoci555
Most eléggé rámentem a kártyásokra, ezt is kipróbálom :)
1.
1.
DarkLord
Az egyetlen dolog, ami nem érdekelt a játékban. Amúgy minden tekintetben max-os maga a Witcher játék, de ez nekem kimaradt belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...