Már holnap is futhatunk egy kört a Gwenttel

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 22.
  • Korai verzió
Link másolása
Habár a Gwent-játék zárt bétatesztjére még jó egy hónapot várnunk kell, akár már holnap is tehetünk egy próbát vele. A következő napokban stressztesztelik a szervereket, ha szerencsés vagy, te is ott lehetsz a "szervergyilkosok" között!

Kill the Servers! - szól a CD Projekt RED felhívása, a következő napokban a lengyel fejlesztőcsapat stressztesztet tart a Gwent: The Witcher Card Game leendő játékosai számára. Ez azt jelenti, hogy holnap, szeptember 23-án, délután 5 órától este 9-ig, illetve szeptember 27-én, este 8 órától éjfélig rázúdítanak egy nagy adag önkéntest a kártyajáték szervereire, hogy megnézzék, mennyire bírják a gyűrődést. (Mármint a szerverek.)

A PC-exkluzív stressztesztre csak korlátozott számban válogat játékosokat a CD Projekt RED, úgy tudsz bekerülni, ha jelentkeztél vagy jelentkezel az október 25-én esedékes zárt bétatesztre, és persze a szerencse is melléd áll. A fejlesztők ma fogják kiküldeni a meghívókat, a Facebookon vagy a Twitteren lehet figyelni a helyzetjelentéseket. Mivel a teszt technikai, és nem a játékélményt szeretnék próbára tenni a készítők, így a játékmenet erősen korlátozott majd, paklit építeni nem is lehet benne például.

Az marad a zárt bétatesztre, aminek egyébként szeptember végén kellett volna elrajtolnia. Még nem késő regisztrálni rá, nem árt azonban tudni, hogy ide sem garantált a bejutás, még akkor sem, ha a stresszteszten részt tudsz venni.

A Gwent PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és mobilokra is megjelenik majd, még az sem kizárt, hogy keresztplatformos játékot is kapunk.

6.
6.
Gykrizsi
Alig várom, nagyon imádtam a játékot.
#5 effektíve szerintem nem sokban fog különbözni az eredeti W3-as gwenttől, bár biztos lesznek plusz tartalmak, de lényegében nagy meglepetés nem érhet. Ha az tetszett, akkor szerintem ez is tetszeni fog.
5.
5.
Mortis
Várom már nagyon. Az Elder Scrolls Legends csalódás volt, mivel hiába másolja a Hearthstone-t: sok játékmechanikája átgondolatlan még. Remélem ez jobb lesz ebből a szempontból.
3.
3.
l4cyk4
A képen, a néger Zoltan valami kegyetlen. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...