Folytatást kaphat a The Order: 1886

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 26.
  • Hír
Link másolása
A Game Informer nemrég tartalmas videóinterjút készített a Ready at Dawn társalapítóival, Ru Weerasuriyával és Andrea Pessinóval, a beszélgetés során pedig a The Order: 1886 is szóba került.

A Game Informer leült beszélgetni a Ready az Dawn két társalapítójával, Ru Weerasuriyával és Andrea Pessinóval. Szó esett az új terveikről, a PSP-s God of Warról és természetesen a vegyes kritikai fogadtatásban részesült The Order: 1886-ról, a fejlesztési munkálatok során felmerülő nehézségekről és a játék jövőjéről is.

Ez utóbbi kapcsán Weerasuriya el is árulta, hogy hiába volt többnyire negatív visszhangja a játéknak, biztos benne, hogy a címnek van jövője. Erre már akkor is gondoltak, amikor megkezdték a fejlesztést, így az alapok lefektetésénél is előretervezett a csapat. A két társalapító azzal folytatta, hogy akik játszottak a játékkal, azok biztosan tudják, hogy a háttérben meghúzódik egy olyan történetszál, ami sokkal nagyobb, mint amit az alapjátékban megmutattak nekünk, így bőven van mire támaszkodniuk a jövőben.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Weerasuriya a The Order lehetséges jövőjéről mesél. Legutóbb tavaly májusban épp arról beszélt, hogy a PSP-ről történő váltás komoly technológiai kihívás volt számukra, de alkotásuk története nem egy egyszeri, hanem annál sokkal nagyobb és szerteágazóbb.

A stúdió jelenleg egy multiplatform címen, a De-formersen dolgozik.

9.
9.
Galdech
Épp egy 10 perce fejeztem be a játékot. Szerintem nem érdemel akkora kritikát, amekkorát kapott. Sok benne az átvezető és egy teljes játékhoz képest nem hosszú. De a története érdekes, zenék faszák, a harc tetszik. Jöhet a folytatás.
8.
8.
zozo76hun
7.
7.
KRAT0S
Hát nem kevés kis köcsög van az oldalon!#4#5
5.
5.
ADMlN
És ez már játék lesz?
3.
3.
Macifasz
Én nagyon, mert bár maga a játékmenet nagyon egyszerű volt, de a világ, a hangulat az atmoszféra és a grafika az nagyon adta. Ha kapnánk egy kicsit pörgősebb, izgibb, és egy sokkal hosszabb folytatást, akkor befizetnék rá. Az elsőt leárazás keretein belül vettem meg, kitoltam, és többnyire élveztem is, de teljes mértékben megtudom érteni a fanyalgókat is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...