Hitman - Japánban finálézunk

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 31.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a Hitman szezonfináléja, amely Japánba, Hokkaido szigetére kalauzolja a fotel-bérgyilkosokat. A 47-es ügynök egy luxusklinikára látogat, ahol két célpontot kell likvidálnia. A premiert friss trailerrel ünnepeljük.

Hokkaidóban egy exkluzív magánkórház áll, ahol még üdülőtelepet, zenkertet és szusiéttermet is találunk. A szezonzáróban ismét két célpontot kell semlegesítenünk a Situs Inversus című küldetésben, ezek mellé mellékküldetések, fegyverek és öltözetek dukálnak. Nem beszélve az új Sarajevo Six-misszióról és a live tartalmakról.

Az epizód mellé számos javítást készített az IO Interactive, a fegyverek és felszerelések listázása immáron logikusabb, és a minitérképen végre az északi irányt is bekapcsolhatjuk.

A szezonzáróval nem ér véget a 47-es ügynök kalandja, a készítők három évadban gondolkodnak.

A dobozos verzió januárban landol a boltokban.

2.
2.
GAMEROD
Hiába a nagy területek, hiába a sok játékmód mégsincs olyan változatos mint például a Blood Money vagy az azelőtti részek voltak. Nincs hangulatuk a pályáknak, egyedül talán Paris és Sapienza volt valamennyire jó, és a ruszki gyakorlópálya a többi pedig nagyon egy kaptafára megy. Nem kellene erőltetni sem az epizodikus megjelenést, sem a tömegnyomort, sem a nagy bejárható területet, semmit nem ad a játékélményhez.
1.
1.
Macifasz
Zseniális ez az előzetes. :-O Nekem elmaradásom volt vele, még csak ma nyomtam le USA-t, de miután mindenkit kinyírtam és jött volna a menekülés, egy bug miatt ez nem tudott bekövetkezni, így kezdhettem elölről. :-D Ez pedig felkurta annyira az agyamat, hogy majd csak holnap vágjak bele a szezonzáróba, mára elég volt Hitmanból. :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...