Hitman - január végén jön a dobozos verzió

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 31.
  • Megjelenés
Link másolása
Az IO Interactive elárulta, hogy január végén csaphatunk le a Hitman fémdobozos, lemezes változatára. Ha nem epizódonként akarod beszerezni a címet, akkor a bónusztartalmakkal megtömött kiadás neked szól.

Aki eddig ódzkodott az epizodikus modelltől, az 2017. január 31-én csaphat le a Hitman lemezes kiadására. Az adathordozó természetesen tartalmazni foga az első szezon prológusát és mind a hat epizódját, illetve minden időközben eszközölt finomítást és fejlesztést is.

A fémdobozos Day One verzióban egyébként három bónuszküldetés, a Requiem Blood Money Pack, a betétzenék és egy, a fejlesztés kulisszatitkait elmesélő dokumentumfilm is helyet kapott, a megjelenés után elérhető Elusive Target küldetésekről már nem is beszélve. 

Csak a miheztartás végett: a digitális verzió tulajdonosai külön is megvásárolhatják a Requiem Blood Money Packet.

A Hitman: Episode 4 - Bangkok a hónap elején jelent meg, idén még két epizódot kapunk.

7.
7.
fearer
#5: A hírben a "megjelenés után elérhető Elusive Target" szerintem a dobozos verzió megjelenését jelenti, és nem a játékét, de tényleg elég félreérthető a megfogalmazás.
6.
6.
hunvenom
Már alig várom ezt a játékot! Nem akartam részenként letölteni, mert utána csak várhatom a következőt. Viszont így egyben biztosan meg fogom venni!
5.
5.
PGab
#3: De tudtam, h limitaltak, de ha a dobozosnal ujra elerheto, akkor nem fair a koncepcio. De fearer megirta, hogy hibas a hir errol szolo resze.
Nem mintha ez igy sokkal megnyugtatobb lenne, azert 1 eselyt adhatnanak, ha mar az a neve a csomagnak, amit vettem, hogy full experience..... Ez igy nem full....
4.
4.
fearer
#1: A képen ott van megcsillagozva, hogy "Excludes time-limited contracts and events that have already concluded.", szóval nem hiszem, hogy a dobozos verzióban bármi ilyesmi lenne. Azok az elusive target-ek lesznek ebben is csak elérhetők, amik a megjelenése után jönnek ki.
3.
3.
#1: Követted a játékot, de nem tudtad hogy limitáltak ezek a célpontok? Szerintem kb. le se szarnák a panaszod és ezt most nem arcoskodásból írom.
2.
2.
SkyHun
Ezért a femdobozért, tudtam hogy érdemes lesz meg várni a dobozos kiadást! :)
1.
1.
PGab
En nemreg vettem meg steamen a "Full Experience-t". Csakhogy az eddig megjelent elusive targetek mar nem elerhetok. Ugyanannyit fizettem a jatekert, mint aki marciusban megvette, de neki jartak ezek a kidologozott kuldetesek, ahogy a dobozos verzioban is ott lesznek....
Irjak a supportnak es reklamaljak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...