Új teaser videót kapott a Mass Effect: Andromeda

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 1.
  • Teaser
Link másolása
A jövő hét elején masszív infózuhatag várható a Mass Effect: Andromeda kapcsán, ezt hivatott felvezetni a várva-várt játék legújabb teaser videója. Már ez az egy perc is tartogat némi érdekességet!

November 7. amúgy is piros betűs ünnepnap a Mass Effect-rajongók számára, de a mostani N7 Day izgalmasabbnak ígérkezik, mint valaha: a jövő héten végre alaposan beleáshatjuk magunkat a hírek szerint márciusban megjelenő Mass Effect: Andromeda részleteibe.

A leleplezést egy új teaser videó vezeti fel, ami már önmagában is érdekes darab. A Ryder-testvéreket láthatjuk, amint a Holdról a Földre pillantanak, feltehetően nem sokkal azelőtt, hogy elindulnak a játék helyszínéül szolgáló Androméda-galaxis felé. Mint tudjuk, az új rész története független az eredeti trilógia eseményeitől, ráadásul időben is valamivel később játszódik: miután a Földön nem látszódnak a Reaper-háború nyomai, és a narrátor szavaiból is az vehető ki, hogy egy 600 éves utazás vár rájuk, már sejthetitek, hogy mindez hogyan jön ki.

Jövő héten folytatjuk, addig lehet ismételgetni a PlayStation 4 Pro bemutatásakor levetített techdemót!

20.
20.
user101
Nagyon kíváncsi vagyok, de komoly előítéletekkel tekintek az új játékra. Valószínűleg játékmenetileg és élményben kapunk egy zseniális játékot, talán a történet és történetmesélés is ott lesz a legjobbak közt, de hogy ez miként fog ebbe az univerzumba illeszkedni és mekkora fekete lyukak lesznek az emberek fejében az még kérdéses... Értem én, hogy könnyebb úgy eladni, hogy újrahasznosítják a címet és a világot... de akkor is valahogy van bennem egy olyan érzés, hogy lesznek még itt meglepetések... ( és nem feltétlen pozitív értelemben... ) én amúgy is a Bioware mostani ténykedését leginkább folyamatos lejtmenetnek éltem meg... Szóval kell az a sok év és idő, hogy összeszedjék magukat ! :P
17.
17.
#16: Márciusra nyilván nem jelenik meg, négy hónappal megjelenés előtt az ME3-ból már rég gameplay videókat láttunk, itt meg LUFASZ sincs eddig.

Örülhetünk, ha ez jövő év végéig megjelenig, de lehet csúszik 2018-ra. Azért szánalmas, miért is kell eltelnie 6-7 évnek két rész között?
16.
16.
GAMEROD
Pirosbetűs ünnepről szó sincs, a játék jövőre se fog megjelenni, már most azon filózik az EA hogy késlelteti a megjelenést, ami nem is ért meglepetésként mivel minimális infó kering a játékról és N7-től azaz November 7-től se várok sokat.
13.
13.
ADMlN
A legérdekesebb dolog amit megtudtam ebből a videóból, hogy a holdon hagytunk egy Apollo csapatot.
11.
11.
GAMEROD
Minden EU tagállam nyelvére kötelezővé tenném a fordítást. Legalább ennyi előnyünk legyen már a csatlakozásból ha más nincs. Ne csak akkor legyünk tagok amikor áremelésről vagy szigorról van szó. Csak hab a tortán hogy EU tagságunk előtt több eurót a forint, holott most kéne többet érnie így 13 év után. Érdekes az Ubisoftnak megéri, az EA pedig már az Originről is levette a magyar nyelvet, biztos belehaltak abba a 3 bekezdésbe. De ki lepődik meg egy olyan aljas cégen aki a minap még egy egész országot is letiltott róla.
10.
10.
GAMEROD
#7: Hagyjuk már, még a legkisebb cégek is lefordítják, majd pont az EA-nak ne érné meg. Szerintem inkább az a gond hogy túl kapitalista cég, majd a végén megsajnálom őket. A bevételt pedig hülyeség lebontani országokra, ennyi erővel Coca Colát se áruljanak itt mert kevesebben veszik mint egy 30 milliós országban.
9.
9.
AfterLife
#6: Az bizony nem egy Mass Relay, hanem egy Bárka. Azon fognak utazni hibernált állapotban durván 600 évig, mire eljutnak az Andromeda galaxisba.
8.
8.
Ecneb
#3: Én ugyanígy döntöttem amikor NMS-ről olvastam először, aztán megjelenés után isteni sugallatként vártam még 1 hetet, hogy milyen a visszhangja a játéknak.
Bocsánat, hogy 1 mondatban beszéltem a 2 játékról :D
7.
7.
Derivel
#5: Nem tudjuk, hogy mennyibe kerül az EA-nek a fordítás elkészítése. Simán elképzelhető, hogy a kis vásárlóközösséggel rendelkező országokban nem éri meg lefordítani. Az a pár ember csak a rajongásuk miatt fordította le az ME3-at, és szerintem nekik is tele volt a tökük az egésszel, mire végeztek.
És viszonylag rövid idő alatt elkészítették? Inkább 2-3 évig tartott. Akit érdekelt a játék, addigra már biztosan végigvitte. Tisztelem ezeket a fordítókat, és gratulálok nekik, mert tényleg egy nagy feladatot végeztek el, de sajnos kb. semmit sem ért.
6.
6.
moonborn
#4: És tényleg mass relay épül felettük,mivel először telefonon néztem azt hittem az a hajójuk,amúgy meg nem úgy irták hogy az N7 páncélban a fivérek apja látható ? A mély hang is erre enged következtetni
5.
5.
GAMEROD
Magyar felirat nélkül felejtsék el hogy teljes áron megveszem. Angolul és végigtoltam a harmadik részt, de bántja a lelki békémet ha ugyanazért az árért, sőt többért kevesebbet kapok mint azelőtt. Méghogy nem éri meg egy nagy cégnek? Érdekes hogy pár embernek megéri ingyen egy garázsban lefordítani viszonylag rövid idő alatt.
4.
4.
Sidonyke
Ebből a videóból azért meglehetősen egyértelmű, hogy a Mass Effect 3 eseményei után játszódik. Már, ha csak azt nézem, hogy épp egy mass relayt építenek a Hold felett... :) Gondolom a 600 év meg pontosan erre utal, hisz nincs gyors űrutazás, ha relék sincsenek. :D
3.
3.
godach
Meggyőző a Trailer. Még jó hogy semmit sem tudok erről a játékról. Sem azt, hogy hol, mikor, kivel kell menni.
Meg is őrzöm a szüzességem, és innentől a vásárlásig nem vagyok hajlandó foglalkozni a Mass Effecttel :D
1.
1.
AfterLife
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...