Így fest majd a diablósított Diablo III

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 6.
  • Képek
Link másolása
Ahogy arról már beszámoltunk, a Blizzard úgy ünnepli a Diablo huszadik szülinapját, hogy gyakorlatilag újraépíti azt a Diablo III-on belül: már tudunk mutatni néhány képet az új frissítésről.

A The Darkening of Tristram címet viselő ingyenes frissítés a Diablo III: Reaper of Souls kiegészítője lesz, és már a jövő héten játszhatóvá válik a tesztszervereken. Ahogy a képeken is látható, a Blizzard komolyan gondolja a múltidézést, és ugye tudjuk, hogy az adalék nemcsak a játék külsején változtat, az eredeti anyag pályáit és főellenfeleit is megkapjuk, valamint az audióba és az irányításba is belenyúlnak.

Ami viszont kevésbé jó hír, az az, hogy a The Darkening of Tristram tartalma csak januárban érhető majd el, és valószínűleg évenként térhetünk vissza hozzá.

12.
12.
slawter
#2: Ez az. A tesztek - termsézetesen - magasztalták aDiablo 3-at, amikor kijött, pedig rettentő unalams volt. És ehhez angyban hozzájárult, hogy ennyi idő után az ebmer azt hitte, megtöltik változatos körítéssel, de nem.
Ráadásul a ksézítőket az sem érdekelte, mit akarnak a játékosok.
De persze a tesztek egekig magasztalták a játékot...
11.
11.
#9: Koszi a valaszt (Khaszasnak is), igy mar ertem es amugy en orulok. A pc-n egy ideje mar nem diablozok viszont most ps4-en vagtam bele ismet es erdekel nagyon az uj karakter, d2-ben is mentem vele bar varazslonovel tobbet, plusz jonnek majd a seasonok is konzolra, szoval kiralysag ;-) mondjuk nem nagyon lattam hasonlo embert de nekem jobban tetszik a 3 mint a 2, konnyebben haladok benne egyedul az tut.
10.
10.
DarkLord
Nekem az első rész az etalon és mai napig szívesen játszok vele. Viszont én , ha már belerakják az első részt, akkor inkább azt várnám el, hogy a diablo 3 grafikájára legyen átírva teljesen és ne retro feeling-je legyen, mert akkor előveszem a régit, ami , mint írtam mai napig szívesen játszok és nem ugyanazt akarom látni, ha már megcsinálják. Persze így is lesz rajt tuning, de véleményem szerint full diablo 3 kinézetbe kellene hozni, azt is meglehet nagyon darkra csinálni, hisz azért vannak ilyen pályák a d3-ban, amik eléggé adják a dark atmoszférát a grafikai színesség ellenére is.
9.
9.
AfterLife
#5: A Blizzard úgy döntött, mindkét korábbi részből visszahoz valamit. A rajongók szerettek volna egy Necro kasztot(Bár Druid-ot is), illetve egy első részre hajazó játékmódot, csak nem épp így képzelték el az újdonságokat.

A lényeg, hogy minden év januárjában ellátogathatsz a régi Tristram városba, ha Adventure módban játszol. 16 szintből áll a Diablo 1, melyeket a 3. rész pályaelemeivel építenek fel, illetve néhány új elemmel egészítenek ki, mint például a szarkofágok a katedrálisban. Minden pálya megkapja a klasszikus zenéket, továbbá a kezelőfelület az első részt fogja idézni, a grafika pedig sötétebb, szemcsésebb lesz, illetve fakóbb színtónust kap. A karakter mozgást, akár az első részben megismert "nyolc irányúvá" is be lehet majd állítani, bár abban nem vagyok teljesen biztos, hogy ez opcionális lesz-e. Ezeken felül megkapjuk a 4 régi boss-t: Butcher, Skeleton King, Lazarus és Diablo, csak másképp fognak kinézni, mint a 3. részbeli változataik, de hogy képességre is mások lesznek-e, azt nem tudom. Lazarus egy varázsló, gondolom Zoltun Kulle-t kicsit átvariálják, azt annyi. Ja és persze nem utolsó sorban, egyedi jutalmakra is lehet számítani.

Azért lesznek szezonálisak a régi kazamaták, mert a Blizzard nem szeretné, ha elveszne a varázsa az egésznek, amivel én mélységesen egyet tudok érteni. Nagyjából ennyi. Remélem kimerítő választ adtam.
8.
8.
DarkLord
B+ ezek full komolyan gondolták a nekrót, mint 20. éves "ajándék" és ennyi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (most kínomban sírok inkább és trollkodok ezzel a sok smiley-val) Én el nem hittem volna ezt. Mondom csak rejtegetnek még valamit és első nap kihozzák a karaktert, majd bejelentik a kiegészítőt, de ezek kőkeményen komolyan gondolták ezt ez a nagyon durva!

Meg ez is, hogy csak minden év januárjában elérhető ez a tartalom? Adjatok valami sírós párnát, amin kipityergem magam :D
7.
7.
Khaszás
#5: Úgy hogy mint egy event kell rá tekinteni minden évben 1 hónapig lesz elérhető januárban (mint mondjuk az mmorpg-ben a Haloween v karácsonyi eventek stb.)
6.
6.
ilovenancythompson
az anyátok pxxxxcsját károgtok itt huzzatok kodozni :D
5.
5.
Mit jelent az hogy évenként térhetünk vissza hozzá és mit jelent hogy a régi pályák lesznek? Mint egy új Act, vagy hogy kell ezeket érteni? Csak én vagyok debil felfogású? :D
4.
4.
Chrysh
#3: Nincs ezzel semmi baj, aki ódzkodik a Diablo 1-2 képi világától, annak most itt a lehetőség arra, hogy már az első részt megnézheti magának.
3.
3.
Stack
Én ebbe valahogy sehogy nem látom bele a régi játékot...
Vagy csak túl régen játszottam vele?
2.
2.
szinkron
Kalap szar. Ezzel a kamuval (egy event januárban) elintézték a 20 éves brandet. Ja nem, lesz Necromancer letöltés pénzért egy dögunalmas játékba.
1.
1.
Harrison_Wells
értem. szóval ugyanolyan fekete/sötét lesz mint eddig :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...