Redizájnt kapott a Steam áruháza

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Ráncfelvarrást kapott a Steam áruháza: a Valve-nál nemcsak az volt a cél, hogy esztétikusabbá tegyék az üzlet felületét, az ajánlások hatékonyságán is javítani szerettek volna.

A Discovery Update 2.0 névre keresztelt frissítés keretei között átalakult a Steam áruháza, a redizájn célja az volt, hogy esztétikusabb, átláthatóbb és okosabb legyen az üzlet felülete. Így te is hamarabb megtalálod a számodra releváns tartalmakat, és a Valve is örülhet, mert turbózni tudja az ajánlói rendszer hatékonyságát.

Egy sor új gyorslinket kapunk, a címlapon figyelő játékokat egyszerűen hozzáadhatjuk a kívánságlistánkhoz és meg is jelölhetjük őket, ha nem érdekelnének. Listázza a főoldal, hogy milyen címeket néztünk meg mostanában, és azt is látjuk, hogy a barátaink mivel játszanak.  A bal oldalon néhány extra szűrési opció is befigyel. A rendszer immár igyekszik megmagyarázni, hogy miért ajánl neked egy adott játékot, látványosabb kiemelést kaptak a kurátori ajánlások, és a frissített anyagok is felsorakoznak a főoldalon.

Elméletileg a frissítéssel élesedik a Valve screenshotokra vonatkozó policy-változása is.

2.
2.
Extol
Nem rossz, bár én eddig is megtaláltam amit kerestem. Elégedett vagyok.
1.
1.
user101
Nagyon tetszik az új felület, főleg a betekintők, az nagyon hasznos. Na persze egy ilyen Steam-whore-nak, mint én ez csak olaj a tűzre ! :D
Viszont továbbra is nehezményezem, hogy csak additív szűrők vannak, gondolom a kurátorokat sem lehet eltüntetni a pics@ba még mindig... :) Most már csak egy HL3-kellene ! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...