The Ezio Collection - ennyit változott a grafika

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 10.
  • Videó
Link másolása
Idén nem kapunk új Assassin's Creed-játékot, de az Ezio főszereplésével készült részek felújított változatairól nem kell lemondanunk. Korábban úgy tűnt, hogy csak a felbontás változik, de ennél azért jóval többről van szó.

Az Assassin's Creed: The Ezio Collectionben helyet kap az Assassin's Creed II, a Brotherhood, és a Revelations újrakevert változata. Amellett, hogy a felbontás nőtt, az eredeti játékok művészeti stílusa is megváltozott "kissé", úgy tűnik, melegebb színekkel operálnak az új verziók.

Az alábbi videóban az eredeti PS3-as és az új PS4-es változatot hasonlítják össze.

A kollekció egy single player DLC-t is tartalmaz, valamint megnézhetjük az Embers és a Lineage rövidfilmeket is. A multiplayerről azonban lemondhatunk.

A trilógia november 15-én érkezik PS4-re és Xbox One-ra.

9.
9.
Szerintem az AC2 az egyetlen, ami azért még csúnyácska volt a semmilyen textúráival, úgyhogy emiatt azért hiányzik, hogy PC-re nem jön. Bár mivel collection, amúgy se venném meg, de ha pusztán a második rész vásárolható lenne, szerintem nem hagynám ki. Akármennyire remaster-ellenes vagyok, talán ez az egyetlen játék, amit vígan fizetnék újra ki. Persze nem ilyen áron.
8.
8.
Gora
#7 Az alap játékokért (Ezio Triology) fizettem anno azt hiszem 4500-at. De akkor ott volt a Summer Sale-is, de az uccso kettőt még vmi Exsclusive kiadásban szereztem be 3 ropiért.

Ennek meg ahogy a PS store-on nézem 16-al indul majd az ára, gondolom lesz rá majd akció de őszintén, ezeket a részeket már kijátszottam legalább 3-szor ha nem 4-szer (darabonként). Ez csak annak éri meg igazán aki elég nagy AC rajongó vagy ezek kimaradtak neki.
5.
5.
Gora
Egyet kell értsek azokkal, hogy bár a sorozat ezen ága rendkívül jó volt anno, azért 16 ropit nem fogok kifizetni egy kis csicsásításét. Szerintem újdonság DLC terén nagyon nem várható, de kitudja.
3.
3.
gomba56
2.
2.
user101
Tök érdekes tendencia és ezt szinte minden újra kiadott játéknál meg lehet figyelni, hogy azon kívül, hogy kap magasabb felbontású textúrákat, egy kicsit ( nem kicsit :) húznak a gammán és beblöffölik, hogy hát igen, ez a hdr-nek köszönhető, hogy részletgazdagabbak a színek. Az meg senkinek sem tűnik fel, hogy egy sima 16 millió színes ( 24 bites ) kijelzőn nézi ami nem tud hdr-t és csak átb@szták, mint sz@rt a palánkon... :)))9999nine

Félreértések elkerülése és flame-huszárok megnyugtatására, igen jobb a hdr, mert nagyobb a színtér, de ezt egy hagyományos kijelzőn nem lehet megmutatni, az már kamu bűvészkedés ( és akkor az eredeti is nézhetne ki pont ugyanúgy :)...
1.
1.
NECROSMOKE
Nem November 17? En ugy emlekszem, de 2 nappal korabban jin, az meg jobb :)
A mp jobb is, hogy kimaradt. Eddig sem kellett volna beletegyek egy reszebe sem. A co-op az mas teszta. De nalam kotelezo darag lesz. PS3-on mat vegigvittem mindharmat :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...