Képtrió érkezett a Mass Effect: Andromedához

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 14.
  • Képek
Link másolása
Bő két hetet kell még várni a Mass Effect: Andromeda első gameplay előzetesére, de tudjuk, hogy mennyire nehéz a dolgotok: hogy a fájdalmakat enyhítsük, három screenshotot mutatunk a sorozat legújabb részéből.

A Mass Effect: Andromedát 2017 tavaszára (talán márciusra) ígéri a BioWare, és bár a múlt héten már kaptunk egy adag látnivalót és információt hozzá, a következő hetekben is sokat hallunk a játék felől: alább három screenshotot csodálhattok meg belőle, a héten jön az első részleteket felvonultató előzetesünk, december 1-jén pedig egy gameplay trailernek örülhetünk.

Lássuk a képtriót!

7.
7.
user101
... és kocsog is... ;) Amikor az ember egy még ki nem jött termékről ábrándozik, a vágyait és persze a félelmeit írja le. Nyilván biztosra csak a benfentesek tudják, hogy milyen lesz, mi reménykedünk és bilibe lógatjuk a kezünket...

Mégis csak jobb lenne egy tényleg nyílt világban felfedezősdit játszani, mint huszonötödjére leszállni egy tök ugyanolyan bolygóra, amin ugyanaz a négy dolog van... ;)
6.
6.
AfterLife
#5: Hogy mennyi jövő látó ember van a nagy világban mostanság...
5.
5.
Mortis
#3: biztos lehetsz benne hogy hosszú lesz: bejárni a nagy üres területeket, növényeket felszedni, gyűjtögetni a két bekezdéses lore-t adó cuccokat sok időt igénybe vesz. gondoljunk csak a legutóbbi Dragon Age-re: ugye milyen szórakoztató volt végigjárni a térképeket? UGYE?
4.
4.
Firsttime
So we met again, MAKO my oldest enemy...
3.
3.
GAMEROD
Nem bánnám ha játékidőben hozna egy Skyrim vagy egy Witcher szintet, mert a Mass Effectek nem a hosszúságukról voltak híresek.
2.
2.
leviske
#1: A tesztre jelentkezős kérdőívben amikkel kapcsolatba hozta a játékot a BioWare, az a Borderlands, Witcher és a Gears of War. Nem hiszem, hogy annyira Mad Max irányba akarnák vinni a játékot. Nagyobb az esélye, hogy ez a sivatagos bolygó volt legkorábban teljesen kész és így arról jön több fotó.

Ami viszont nekem feltűnő, hogy nagyon sok, kizárólag ME3 multiban feltűnt elem már most része a játéknak. Pl. ezek közül a képek közül a flamethrower és a scann mind mind 1-2 karakter sajátsága volt és a single playerben nem kapott helyet. Nem lenne rossz, ha a N7 karakterek képességeit is áthoznák.
1.
1.
user101
Szóval ez egy Space Mad Max lesz, amiben leszállhatunk bolygókra ( lezuhanunk :) ott autókázni kell a 3 épületes 2 folyosós "kolóniák" és 3 termes, 2 folyosós barlangok közt, hogy néha lepuffantsunk pár idegent ?! Jó lesz, kell! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...