Guardians of the Galaxy-játékon dolgozik a Telltale?

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 15.
  • Pletyka
Link másolása
Hiába tudjuk tavaly óta, hogy a Telltale a Marvellel is összeállt egy játék erejéig, a közös projektjükről egészen eddig semmi konkrétumot nem lehetett hallani. A Guardians of the Galaxy lehet a következő kiszemelt?

A hétvégén a színészeket tömörítő SAG-AFTRA szakszervezet közzétett egy PDF-et, amiből kiderült, hogy mely fejlesztéseket nem érinti a szinkronszínészek sztrájkja. A ComicBookMovie szúrta ki, hogy az azóta módosított dokumentumban a Guardians of the Galaxy: The Game is szerepel, méghozzá az O’Farrell Enterprises neve alatt.

Az O’Farrell Enterprises Darragh O'Farrell producer cége, ez készítette a Telltale-féle The Walking Dead-játékok és a Tales from the Borderlands szinkronját is többek között, ez alapján pedig szinte biztosra vehetjük, hogy a Guardians of the Galaxy: The Game lesz a Telltale és a Marvel tavaly bejelentett közös projektje.

A két cég 2015 áprilisában jelentette be az együttműködését, viszont már akkor rögzítették: a közös játékuk csak 2017-ben jelenik meg, ezek szerint a Guardians of the Galaxy-film második részével egy időben.

A Telltale hivatalosan még nem erősítette meg a projekt létezését, a korábbi évekből kiindulva a The Game Awardson mutatkozhat be a játék.

9.
9.
PS4jacksony
Racket Clank szerű platformer-lesz lehet
8.
8.
RangerFox
#7: Ja, csak a számomra visszataszító japános borítás nélkül. Amíg lekötnek addig, nekem nincs bajom velük.
7.
7.
#5: Csakhogy ezek nem jatekok, hanem visual novelek inkabb.
6.
6.
Gykrizsi
#2: Ja, ebből egy poénos Mass Effectet kell csinálni nem egy ilyen vackot.
5.
5.
RangerFox
A filmet nem láttam, nem is különösebben érdekel, de szeretem a TT játékokat, ha megcsinálják, már szereztek egy vásárlót.
4.
4.
Gorrister
Jó lenne ha a TellTale végre leállna ezekkel a játéknak nehezen nevezhető mocskokkal és elkészítené végre a Sam & Max negyedik évadát, klasszikus játékmenettel. De akár egy új Monkey Island is jöhet.
2.
2.
user101
Én nagyon nem! Egy klassz TPS / RPG hibrid JÁTÉKOT szeretnék, nem pedig egy INTERAKTÍV KÉPREGÉNYT... Szóval a teletubby tartsa távol a mocs... mancsát tőle ! Köszönöm !:-D
1.
1.
PS4jacksony
Örülnék ha ez a " Teletál ,, Megcsinálná ezt nekünk :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...