EA: sokat kell várnunk Jade Raymond új játékára

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 16.
  • Hír
Link másolása
Régóta nem titok már, a kiadó szeretne belépni a nyitott világú akciójátékok piacára. Sajnos az első üdvöskére - amit a Motive Studios készít - még három évet kell várnunk, Jade Raymond brigádja nem kapkodja el a dolgokat.

A San Franciscó-i UBS Global Technology Conference-en tartott előadásán az EA pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen bővebben is ismertette a kiadó terveit a nyitott világú akciójátékok piacára vonatkozóan. Mint ismert, az EA az Assassin's Creedhez és a Grand Theft Autóhoz hasonló frencsájzban, illetve frencsájzokban gondolkodik.

Az úriember tudja, hogy a rivális cégeknek már nem kevés tapasztalatuk van a műfajban, de azért az EA sem szégyenkezhet Jorgensen szerint, ami az FPS-ek és a The Simshez hasonló szimulációs játékok terén dominál.

Tavaly júliusban az Electronic Arts Montrealban egy új stúdiót nyitott, melynek vezetését az Assassin's Creed korábbi producerére, Jade Raymondra bízta. A Motive Studios Assassin's Creedhez hasonló játékot készít, de ne várjuk azt, hogy egyhamar láthatjuk majd. Az anyag még legalább három évig készül, azaz 2019-nél korábban nem fog megjelenni. Jorgensen roppant optimista az új frencsájz kapcsán.

Hasonló a helyzet a Visceral Games Star Wars-játékával is, az EA "nagy lehetőséget" lát benne. A projektért az az Amy Hennig felel, aki korábban az Unchartedek írója volt. Ő a hét elején azt nyilatkozta, ne egy Star Wars-féle Unchartedként képzeljük el a 2018-ban érkező produktumot.

8.
8.
KőbányaKispest
#7: Cép, de ő most hogy jön ide:D

Jade am marhara nem úgy néz ki, mint ezen a cikk képén.
7.
7.
user101
#6: http://static.giantbomb.com/uploads/original/0/7423/705193-2589229128_f2885a0627_o.jpg

no comment... :)
6.
6.
KőbányaKispest
jade lassan elmehetne már nyugdijba.
5.
5.
Grabowsky30+
4.
4.
carbon based
Az EA "újra felfedezi" a Mass Effectet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...