Resident Evil 7 - ütős lesz a gyűjtői kiadás

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 21.
  • Hír
Link másolása
A Capcom komoly reményeket fűz a januárban érkező Resident Evil 7-hez, így a játék gyűjtőknek szánt kiadása is ennek megfelelő tartalommal kerül majd boltokba.

Egyelőre csak a tengerentúli GameStop áruházlánc oldalán bukkant fel a Resident Evil 7 gyűjtői kiadása, de reméljük, Európába is eljut majd a csomag. Persze nem az árcédulája miatt várjuk igazán a Collector's Editiont, mert a 180 dolláros árcímke eléggé húzósnak tűnik.

A doboz tartalmazni fogja az alapjátékot, fémdobozzal, a Resident Evil 7 történetének otthont adó kúria zenélődobozos replikáját, és egy videokazettát, amiben megbújik majd egy, a hírhedt elveszett ujjról mintázott pendrive. Ha ez nem lenne elegendő, akkor találunk még a csomagban majd egy Bakeréket ábrázoló litográfiát és egy véres jegyzetet is.

Mindezt a játék premierjével egyszerre, 2017. január 24-én zsebelhetjük be. A Resident Evil 7 egyébként PC-re Xbox One-ra és PlayStation 4-re jelenik meg. Utóbbi tulajdonosai VR-támogatást is kapnak.

4.
4.
Chrysh
Érdekes, hogy a Dead Island megcsonkított dísztorzója kib*szta anno a biztosítékot, egy levágott ujj kinézetét keltő pendrive meg jöhet?
1.
1.
Yanez
Na ez mar sokkal jobb pakk, mint amikor egy hasonlo kiadast teletomnek digitalisan letoltheto hulyesegekkel. Viszont 180 szerintem meg igy is sok penz erte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...