Tizennégy videó tölthető le lokálból

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 6.
  • Letöltés
Link másolása
Az elmúlt napok tizennégy legjobb videóját töltöttük fel szerverünkre, hogy utána azok számotokra is könnyen elérhetővé váljanak - tessék őket megnézni!
Az elmúlt napok tizennégy legjobb videóját töltöttük fel szerverünkre, hogy utána azok számotokra is könnyen elérhetővé váljanak - tessék őket megnézni! Kezdésként itt van egy fantasztikus Caesar IV-filmecske, mely a játék főbb jellemzőit mutatja be pár percben. Folytatjuk a sort egy Crackdown-duplázással: az X360-exkluzív akció igen jó mókának tűnik, csakúgy mint a Dead Rising, melyről szintén két videót láthattok. Megérkezett a FIFA 07 bevezető animációja, sőt szerencsével landolt szerkesztőségünkben a Pirates of the Caribbean: Online harmadik trailerje is. Ez csupán egy kis része a teljes felhozatalnak, érdemes hát tovább kutakodni a mai listán! Íme:
A nap videója
Rainbow Six: Vegas
Producer Interview

Mai legjobbunk a fent megnevezett címet sokkal inkább a hangulata, mint a tartalmassága miatt nyerte meg. A producerrel készült videóinterjú során sok újdonságra nem derül fény, ám eközben olyan szenzációs jelenetek tűnnek fel, hogy rögtön maga alá csinál a lelkes rajongó. Ajánlott megtekinteni a filmecskét, majd ezekután epekedve várni a következő generációs Rainbow Six-re!


A videó letöltése (46,67Mb)

1.
1.
EA Most Wanted
Olyan hülyeség a Rayman: Raving Rabbids
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...