Új Duke Nukemet jelent be a Gearbox?

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 25.
  • Pletyka
Link másolása
Minden jel szerint nagy bejelentésre készül a Gearbox Software, legalábbis a stúdió fejese, Randy Pitchford erre utalt a Twitter-csatornáján. Egy rajongó kérdésére válaszolva úgy tűnik, Duke Nukem visszatér.

A Duke Nukem 3D visszatérése csak a kezdet volt. Az évfordulós kiadás után nagy eséllyel már a valódi folytatás vagy mellékág készül a Gearboxnál. Legalábbis, ha hihetünk Randy Pitchfordnak, aki a Twitteren válaszolt egy rajongói felvetésre.

Az emberke egy Duke Nukem-Gears of War crossoverről fantáziált, mire a vezérigazgató így válaszolt: "December 1-jén bejelentünk valamint, aminek nagyon fogsz örülni."

Tekintettel a dátumra, mérget vehetünk rá, hogy a Gearbox a The Game Awards keretében rántja le a leplet a titokzatos projektről. Aminek nem biztos, hogy köze lesz a Gears of Warhoz, lévén a jogok a Microsoftnál vannak, de egy multis Duke Nukem skin a Gears 4-hez még belefér. Mondjuk ez a rosszabbik eset.

Azért reménykedjünk abban, hogy egy teljes értékű folytatást kapunk a srácoktól, akik jelenleg még a Borderlands 3-at is kalapálják.

13.
13.
DON GONDOCS
Egy Brother in arms-nak örülnék.
12.
12.
GAMEROD
Szerintem jó volt a DNF, annyi volt a hiábája hogy 1999-ben lett beharangozva mint egy istencsászár játék, ami valljuk be akkor az lett volna. De 2011-ben jött ki és addig eljárt felette az idő.
11.
11.
Firsttime
#10: Én is inkább b3-at akarok. Sooook soooook loottal. :D
10.
10.
kopic
Magasról lexarom inkább B3-at a népnek !
9.
9.
Heldengeist
#6: De mit is vártak a DNF-től a játékosok tulajdonképpen?
8.
8.
Matt8888
En mindenesetre kivancsi vagyok, hogy mit jelentenek be.
7.
7.
ribizly
Inkább hagyjuk is ezt az egész Gearbox-ot a fenébe. Amennyi csalódást okoztak már nekünk az utóbbi években, mindenkinek jobb lenne, ha maradnának a saját cuccaik (Borderlands, Battleborn) mellett és ne rondítsanak bele a szép emlékekbe... Kicsit olyanok már nekem, mint Uwe Boll: néha villant valamit, de inkább trash, amit készít. ;)
6.
6.
tabu3x
Van egy-két dolog, amivel kapcsolatban elhagyta a szám "soha többet".
A dukenukem az egyik ilyen dolog.
3.
3.
Darksiders84
Tényleg Borderlands 3 milyen jó lenne ha valóban csinálják még nem hallottam róla nekem új hír.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...