Resident Evil 7 - ilyen lesz az európai gyűjtői kiadás

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 28.
  • Hír
Link másolása
Nem csak a tengerentúliak, de szerencsére mi, európaiak is remek Resident Evil 7-gyűjtői kiadást kapunk: nekünk sem kell lemondani a játék történetének otthont adó kúria replikájáról.

Egy héttel ezelőtt mutatkozott be a Resident Evil hetedik részének gyűjtői kiadása, egészen pontosan annak az észak-amerikai változata. A Capcom szerencsére minket, európaiakat sem hagy cserben, így mi is megkapjuk a saját magunk verzióját:

Nem egy az egyben ugyanaz a pakk érkezik hozzánk: egyrészt ez a csomag egy, a Resident Evil-sorozat elmúlt 20 évét összefoglaló képeskönyvet, egy 16 GB-os levágott, csonkított ujjat ábrázoló pendrive-ot, öt darab litográfiát, egy alternatív borítót, valamint egy Survival Pack: Action Set nevű DLC-t is tartalmazni fog, miközben a Baker-család otthonául szolgáló kúria replikája is másképp fest kicsit, mint az amerikai változatban.

Az új rész 2017. január 24-én jelenik meg PC-re Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Utóbbi tulajdonosai VR-támogatást is kapnak.

6.
6.
szakallaskan
5.
5.
Nekem tul Outlastes volt a demo, aztan a sneak peek videokban mar mutattak herbet, fegyvert, de osszessegeben lennek minderre kivancsi. Alapbol nagyon szeretem az osszes residentet, de ennel megis megnezek majd egy-ket videot, mielott megveszem majd a jatekot.
4.
4.
csabuszflash
Nekem a demo annyira tetszett, hogy megvételre sarkal, közben meg nem szeretem a horrolt pedig 22 éves férfi vagyok de ugy beleélem magam :D
3.
3.
DON GONDOCS
#2: Nem sokat tudni a játékról, nem tudom mit várjak tőle. Még egy részt Leonal már nem bírnék ki.
2.
2.
Yanez
#1: Miert, gondolod hozzacsomagoljak a 4-ik reszt?
1.
1.
DON GONDOCS
Remélem emögött a remek csomagolás mögött egy jó Resident evil játék bújuk meg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...